sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

 Hei, tämä on Adam Lambert, erittäin ihmeellinen otus tässä maailmassa. Todella suloinen ja iloinen persoona.


Hän on oikeastaan komea, kaunis mies, hurmaavilla sinisillä silmillä.
Tästä kuvasta varmaan välittyy mukavasti miekkosen rennon hymyilevän suloinen asenne?

Adam on aika hmm... tyylikäs. Naisellinen ja teatraalinen homo.
Adam oli mukana American Idolssisa joskus pari vuotta sitten ja meidän talossa seurattiin pojan touhuja erittäin tarkasti. KOSKA tää jos joku osaa laulaa, aivan mieletön!

Adam on myös näyttävä.


 Adam on aivan tajuttoman taitava laulaja, mahtava esiintyjä, teatraalinen.

Hän on myös umpihomo aivan avoimesti, käyttää esiintyessään erittäin mauttomia vaatteita ja on vahvasti meikattuna suurimman osan ajasta kun on näkyvillä.

Adam on homo ja silti niiiiin monet tytöt kuolaa miehen perään. Adam on homo, pukeutuu ja laittautuu mielestäni aika törkeän näköiseksi. Adam on homo ja silti tänään silkkaa puhdasta seksiä lavalla.

Sanokaa oikeesti mitä sanotte, mutta Adam oli niiiiiiiin kuumaa kamaa kun voi olla kaikessa naisellisuudessaan!

Sit koska nykyaikana mitään ei voi sanoa ilman että saa kauheeta hyökkäystä niskaan, selitän mun homo-sanan käyttöä. En tarkota etteikö homot osais laulaa, tai ettei homot osais pukeutua tai ylipäätään pystyis mihkään. Aivan turhaa edes sanoa mitä ajattelen homoista, koska en ajattele heistä yhtään sen kummempia kuin vaikka blondeista. Sä oot blondi, sä homo, okei sopii sulle! MUTTA pointti tässä oli se, että miten MINÄ pidän tätä ihmistä erittäin seksikkäänä vaikka tiedän erityisen hyvin hänen olevan homo ja vielä nään koko ajan silmien edessä tämmösen miehen, joka ei normaalisti kyllä säväyttäisi mihinkään suuntaan.

Vastaus siihen miksi tytöt on hulluna tähän homopoikaan on tietenkin karisma. Adamilla on sellaista karismaa ettei varmaan monella muulla tässä maailmassa ole eikä tule! Sanokaa mitä sanotte, te kaikki jotka tuhahtelette ja pyörittelette silmiä, Adam on IHANA ja tajuttoman hot!

Tässä biisissä oli aivan mieletän energia! Ekan kerran kun herran For Your Entertainment-albumia kuuntelin, tämä kyseinen raita Strut nousi sieltä ylös, kuitenkin hyvin nopeesti kyllästyin koska kyseessä on kuitenkin aika yksikertainen renkutus. Onneksi menin keikalle, nyt maistuu taas Strut! :D.


Tässä myös aika söpöläinen versio tästä kaikkien tuntemasta randiorenkutuksesta, josta tykkään itse edelleen vaikka oon sen aika satakertaa kuullu. Kuka ei rakastais homoo jolla on glitterii päässä?

Tässä taas ihastelin vaan tossa kertsin lopussa tota korkeeta kiekasua, mahtavaa!


Pyydän anteeksi erittäin huonoa tekstiä, mutta Adam-huumassa tähän kellonaikaan ei irtoa mitään parempaa :D Taidan astella maanantaina kouluun pukeutuen Adam Lambert-paitaan, wuuuhuuu!

3 kommenttia:

 1. Mulla on pieni ongelmanpoikanen sen suhteen, etten oikein tiedä onko tää postaus kirjoitettu tosissaan vai sarkastisesti. Jotenkin vaikuttaa niin epäeveliinamaiselta. :D

  Mutta miten sattuikaan. Aattelin itse just kirjoittaa samantyyppisen merkinnän omaan blogiini. Tosin Adam Lambert ei kyllä ole mua (ainakaan vielä) vakuuttanut millään tasolla, vaan kyseessä eräs toinen julkimo.

  VastaaPoista
 2. No siis oon tosissani aivan rakastunut Adamiin :D. Oli tossa yks parhaista ystävistäkin sitä mieltä että oon seonnu. Oon siis miehestä tykänny jo sillon idolssissa ja aina ollu ihan aaw aaaw ihana kun oon jotain haastatteluja nähny sun muuta mut nyt se kyllä vei mun sydämen sitten lopullisesti! Mutta itseni tietäen vähän ajan päästä oon tästä hurmasta jo ulkona, mutta silti Adam pysyy sydämessä ja ihastuttaa mua aina vähän väliä! En tiiä ihastuttaisko jossei se ois niin taitava laulaja, ehkä joo koska sil on tota karismaa!

  VastaaPoista
 3. mä oon ihan hulluna adamiin! :) tosi ihania kuvia <3

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...