sunnuntaina, marraskuuta 21, 2010

Minä ja mun vaatteitaPyysin siskoo kuvaamaan mun takin ja se kuvas sitten vähän muutakin. Mua täällä aika vähän näkyy, joten tässä ois sitten taas seuraavalle puolelle vuodelle :D.

Mulla on ollu erittäin mukava viikonloppu, joten kerron vähän siitä.

Perjantaina oli lyhyt koulupäivä, 8-12 ja arvoin aamulla aaaika kauan että jaksanko lähteä olleskaan. Ens viikolla kuitenkin on vapaita, joten jaksoin. Tulin kotia, söin, katoin teeveetä ja lähin koirien kanssa ihastelemaan talvea. Pelasin simssiä ja menin nukkumaan ennen yhtätoista <3.

Lauantaina heräsin ennen yhtätoista ihan joulufiiliksissä, koska koko perhe oli kotona, aamupalailemassa ja kattomassa telkkaria. Söin ja katoin siitä itekin telkkaria ja menin suihkuun. Suihkussa käytin vartalokuorintaa ja suihkun jälkeen rasvasin jalat Avonin ihanalla ihmejalkarasvalla ja rasvasin naamankin semmosella erikoisrasvalla ja tietty tatuoinnit omalla perusrasvallaan. Freshinä siinä itteni laittelin ja puin vähän päälle ja juttelin krisun kaa joka datas mun koneella. Krisu meni suihkuun, datasin ja puin, ja pian olikin aika lähteä laittamaan naama kuntoon ja suunta kohti serkun synttäreitä! Lähettiin meiän naisvahvistuksella liikkeelle, eli äiti ja me kolme siskosta. Ihan hauskaa kyllä siskojen kesken pukeutua esim kun kaikki juoksee toistensa kaapeilla ja kyselee mielipiteitä et voiko tän nyt laittaa tän kanssa. Yleensä ite päädyn aina siihen ratkasuun jota ei krisun mielestä ois voinu laittaa.

Synttäreillä oli monta nättiä serkkutyttöä lisää ja harmi kun ei keritty ottaa mitään yhteiskuvaa kun oli aika monta serkkutyttöä paikalla samaan aikaan, seittemän! Ja meitä serkkutyttöjä puuttu paikalta vielä neljä, eli 11 nättii tyttöä meiän köörissä oikeasti on, äitin puolelta tyttöserkkuja. Plus vielä kolme miespuolista serkkua, joista yksikään ei ollut paikalla. Oli hyvää ruokaa niinkun aina, pirtsakka asunto jossa kävin nyt ekaa kertaa, söpöjä kissoja, rentoo musiikkia ja aina niin kivoja sukulaisia!

Tultiin kotia joskus kuuden maissa ja iskä sit ilmotti vievänsä meiät kattoo potteria, jeee! Istuskelin vähän aikaan ruokapöydässä kunnes olikin jo aika lähteä elokuviin. Otettiin limua, poppiksia ja sipsiä evääksi ja elokuva oli hyvä! Sieltä tultiin sitten kotia, datasin vähän aikaa ja menin nukkumaan.

Sunnuntaina eli tänään heräsin jo ennen kymmentä ja laahustin sohvalle aamuapalailemaan ja kattomaan paljon teeveetä :D. Katoin Gleen, Biisikärpäsen, Selviytyjät, Muodon Vuoksi, Simpsonit ja Futuraman :D. Tähän meni ihan hyvin aikaa, jonka jälkeen söin vähän lisää, datasin, datasin, söin ja nyt tässä taas dataan ja suunnittelen iltalenkille lähtemistä vaikkei ole vielä ilta, mutta pimeää on! Illalla tulee vielä Kuorosota ja voisin viimeiän kattoa Kikin lähettipalvelun jota oon kovasti koittanu jo paripäivää kattoa, tai sit odotan että Jussi tulee lomille ja voidaan kattoa se yhessä <3.

6 kommenttia:

 1. ihana toi jumpsuit! sopii sulle sika hyvin!!:) haluisin sellaseen , ehk ens kesäks vois hankkii=D

  VastaaPoista
 2. oi kiitti! Sisko osti noita pari viimekesänä ja toi on jostakin päin Eurooppaa sen reilimatkalta. Ite en kesällä vielä oikein innostunu tommosista, mutta eilen sit kaivoin siskon kaappia ja törmäsin tohon ja päätin kokeilla ja nyt tykkäänkin siitä kauheesti! Onneks toi on vielä siskolle vähän pieni, joten ehkä saan sitä käyttää useemminkin :D

  VastaaPoista
 3. oi ku tykkään tosta jumpsuitista! ja takkikin on hirmu kiva <:

  VastaaPoista
 4. kiitti! kiva kans ku tietää että tuskin kellään tulee näkee tommosta Suomessa kun on muualta ostettu :D

  VastaaPoista
 5. Kivat on vaatteet, tällaset postaukset ois kivoja useemminkin :) Ja sun tukka näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Mulla vaan on niin harvoin ketään joka vois ottaa kuvia kun ton itselaukasimen kanssa on niin hankalaa kun täällä talossa ei oo oikein mitään kohtaa missä semmosia kuvia mahtuis ottamaan ilman että vaihtais objektiivia ja ottais jalustaa käyttöön :D. Menee sählingiksi!

  Päivänvalokaan ei oikein riitä noitten peilikuvien kanssa kun kaikki valosat ajat on muualla menossa, mutta jos tämmösistä tykättäis niin voisin yrittää ihmisiä [=siskoa] saaha patistettuu muotikuvaajaks useemminkin :D

  Ja kiitos, rakastan mun hiuksii <3

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...