torstaina, marraskuuta 11, 2010

muuuumiiiit

Nyt paljastuu se toinenkin tyttösekamelskablogi, jossa ei sinäänsä ole varmaan ulkopuolisille kamalasti sisältöä, mutta kirjotin sinne tämmösen onnellisuusjutun, enkä jaksanu kuvia linkkailla uudelleen tännepuolelle, joten saatte mennä suoraan linkin kautta lukemaan koko söpistelyn täältä!

Olen väsynyt ja lainaa myös yhtä valitusviestiä jonka foorumille kirjoitin: "Mulla oli tänään semmonen koulutus heti koulun jälkeen ja pääsin äsken kotiin [noin klo 20], huomenna Helsinkiin kasiksi, lauantaina Helsinkiin aika aikaisin myös ja sunnuntaina taas kasiksi ja kaikki nää päivät täyttä hullunmyllyä. Maanantaina välikoe koulussa, tiistaina pitäs palauttaa semmosia pyllylogoja kymmenen kipaletta, enkä oo tehny viel yhtäkään. Keskiviikkona taas pitäs pitää noin 15min esitelmä jostakin taiteilijasta tai taidesuuntauksesta. En oo tottunu tekee mitään ajoissa, joten nyt tulikin vähän yllärinä ettei mulla oikein oo yksinkertasesti aikaa väsätä noita." Tänään oli kans eka kerta koulussa kun en oikeesti vaan millään jaksanu keskittyä yhtään, havahduin aina ku ihmiset alko kyselee et mitä häh, mistä, mikä avataan, täh häh ja sit aloin itekin tekee jotakin. Bepanteeni loppuu, sitä pitää ostaa lisää.

Huooooh, siksipä koitan nyt jättää koneen, käydä iltapalalla, kattoo salkkarit, päntätä huomisia toimintaohjeita ja kattoo miten pääsen kotiin tuolta ja mikä tärkeintä, miten pääsen sinne! Sit päätä tyynyyn koska en saa edelleenkään nukkua. Alunperin työvuorot oli silleen että mulla oiskin pitäny olla huominen kokonaan vapaata, mutta nyt onkin hommia koko viikonloppu, voijes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...