keskiviikkona, elokuuta 25, 2010

Naamakriisi

Täällähän ei lähes koskaan ole kuvia musta, tai ainakaan mitään kasvokuvia tai muita mistä sais kauheesti mitään selvää siitä miltä näytän, nyt siihen tulee poikkeus! Niin tosiaan kerroin siitä naamakriisistä jonka koin eilen kun näin niitä kuvia joita iskä musta otti. Tämä postaus liittykööt nyt siihen.  Eli alotetaas siitä itse virallisesta kuvasta, jonka sitten valitsin:


Jee.

Tämä on siis paras vaihtoehto niistä kaikista hirveen monesta ja tässäkin kasvot näyttää vähemmän pyöreiltä, jos niitä vielä pyöreämmäksi voi kuvitella ja silmät suht koht samankokosilta jopa kun olen vähän kontrasteja vetäny kaakkoon ja muokannu värit seepiaksi.

Muut oli jotain aivan järkyttävää!











Mutta siis, oikeestaan oon aina masentunu sen jälkeen kun oon nähny kuvia itestäni, koska ne nyt ei vaan miellytä mitenkään silmää. Peili miellyttää suurimmanosan aikaa, mutta oon silti aina ajatellu että näytän oudolta ja outohan on negatiivinen adjektiivi. Kuvat ei onnistu, koska mulla on epäsymmetrinen ja pyöreä naama. Eestä näkyy tietty vaan pyöreet posket ja sivulta taas silmät näyttää ihan eriparisilta. Suusta en oo ikinä pitäny, koska se kääntyy ihan nurinpäin kun hymyilen ;(. Ja huuletkin on tommoset ihan viirut. Varsinkin ylähuuli. Juttelin tästä aiheesta eilen ystäväni kanssa aika hyvän aikaa ja kerroin hänellekin, että ongelma pursuu toisinaan niin suureksi, että esim. bussiin on vaikea nousta tai juna-asemalla kävellä, koska aattelen että kaikki kattoo mua, koska näytän niin oudolta. Ei kiva ei.

Mutta silti oon aina tykänny olla minä, enkä oo halunnu koskaan näyttää keltään muulta. Oon vaan aina halunnu olla hivenen kauniimpi Eve. Ja niin kauan oon tyytyväinen kun en nää kuvia itestäni ja kun on bad face day pysyn kaukana myös peileistä :D. Sitäpaitsi ystäväni sanoi eilen todella hyvin, hän kertoi että mulla on ystäviä joille oon kaunis ja poikaystävä jolle oon kaunis, joten multa ei puutu mitään. Se on totta!

Ajattelin nyt siis laittaa kasan kuvia omasta naamastani tänne esille ja etsiä niistä hyviä juttuja!














Mun naama on muodoltaan pallo, mutta voihan se joskus olla ihan söpöäkin? En myöskään omista ripsiä, mutta lasejen takaa niitä ei paljon muutenkaan huomaisi :D. Harmi ettei laseja tartte pitää koko ajan. Silmätkin on eriparia, mutta muuten ihan kauniit!

Mun hampaat on aika tosi vinot, ainakin ylärivi. Ei se kyllä tässä kuvassa näy, mutta kuitenkin. Itseäni tämä asia ei ole koskaan häirinnyt, mutta harvoimpa sitä suu auki peilin edessä seisoo.

































Tykkään tästä kuvasta ja mun nenä on kivannäkönen kun sitä kuvataan vähän sivusta tai kokonaan sivuprofiilina. Niin ja kattokaa, kasvojen pyöreys melkeen katoaa tässä kulmassa!



































Eniten kuitenkin rakastan rastojani <3. Nykyään ajattelen puolet ajasta, että kaikki ne ihmiset jotka mukamas mua tuijottaa, kattoo vaan mun rastoja eikä huomaa kuinka outo naama mulla muuten on :D.

Siinä olin minä ja minun naama ja hiukset, nyt menen nukkumaan ja herään huomenna ja yritän ainakin miettiä että kylläpäs nätti tyttö kattoo peilistä! Ehdotan samaa muillekin!

19 kommenttia:

  1. mitä ihmettä! mä en oo ikinä huomannu/ajatellu/kiinnittäny huomiota siihen et sul ois jotenkin oudot kasvot! EIEIIEIEIIEIEIE. tää on joku sun hulluus nyt! oon aina ajatellu et oot ihanan pieni ja sympaattinen ja et sul on ystävälliset kasvot. et missään nimessä oo oudon näkönen! ps. ja mä oon sentään aikamoinen kriitikko! ;)

    VastaaPoista
  2. Oon isompi ku sinä! :D Mut kiitos tästä vahvistuksesta ajatukselle, että oon vaan hullu, koska se on kivempi vaihtoehto :D

    VastaaPoista
  3. Höpsistä! Ensinäkin ekassa kuvassa on huono valo, joka tulee todella epämairittelevasta suunnasta, eikä tekisi kyllä oikeutta kenellekään :) Harva naama näytää parhaimmalta ihan eestä päin. (Itse en oo tähän päivään mennessä tainnut saada siedettävää kuvaa itsestäni eestä päin). En kyllä huomaa että sun silmät ois eri paria? Tosi isot ne kyllä on :) Naamakuvan onnistuminen on juurikin kiinni kuvakulmasta. Myös ilmeellä on toki merkitystä :) Musta sulla on kaunis sivuprofiili.

    Tiedän kyllä tunteen. Joskus sitä vaan näyttää ihan kamalalta eikä millään saa naamaansa miellyttävään kuosiin. Etenkin työpaikan vessan peilissä mua oottaa aina sellaiset kasvot. Eikä se tosiaankaan oo kivaa, koska syö itseluottamusta ja sitten on vain sellainen nyhjöttävä nuhju loppupäivän.

    VastaaPoista
  4. No jos sullakin on huonoja naamapäiviä niin on kai kaikilla! Koska mun mielestä oot oikeesti kaunein ihminen jonka oon ikinä nähny!

    VastaaPoista
  5. No huh! Ei nyt tarvi alkaa liiottelemaan :D Mutta kiitos :) Voin olla fotogeeninen hyvinä päivinä.

    VastaaPoista
  6. ei oo liiottelua vaan niinkun ihan oikeesti! Ja sit se on just kivaa ku oot tommonen kaunis ja sulla on rastat ja oot muutenkin niin persoonallinen. Yleensä tolla tavalla kauniit kun sinä on mieluumminkin joko tosi asiallisia ja mukamas elegantteja, tylsiä tai sitten semmosia mukamas tyylikkäitä lissukoita. Et kaikki vaan jotka näit kommentteja kattoo niin käykää ihmees kattoo Alisee! Mua ainakin piristää sun kuvat aina ^^.

    VastaaPoista
  7. Hehhee :D K i i t o s päivän pelastamisesta! Ehkä huomisesta tulee good face day :)

    VastaaPoista
  8. toivotaan sitä molempiin suuntiin! Ja good face day alkaa tietenkin kunnon yöunilla joihin on vielä mahdollisuus jos nyt menee :D.

    VastaaPoista
  9. Tääl on tunti vähemmän ;) Mut toisaalta mun pitää herätä taas liaan aikaisin :(

    VastaaPoista
  10. Hulluus on lähellä neroutta! ;)

    VastaaPoista
  11. Sä oot ihan superkaunis<3 Kuvat ei tee kyllä oikeutta sun livekauneudelle. En muist oonko kertonu mutta mulla oli suhun kauhea ihastuskausi joskus sillo ku nähtiin useemmin.. 0_o <3 xD Onneks se oli ohimenevää koska oli tosi häiritsevää olla ihastunut kaveriin. Varsinki sellaseen joka on iha umpihetero xD

    VastaaPoista
  12. Laura, totta, siihen pitää pyrkiä :D. Tässä maailmassa yritetään liikaa olla täysjärkisen asiallisia!

    elea, kiitos <3

    Leena, ehkä mun täytyy siis kuvata itteeni vaan videolle ;). Et oo kertonu, mut toi kai pitää nyt ottaa aika suurena kohteliaisuutena! Tuskin se ois sillonkaan meiän väleihin mitenkään vaikuttanu vaikka oisitki kertonu ^^.

    VastaaPoista
  13. Mun mielestä oot just kaunis ja söpö pyöreine naamoinesi ja rastoinesi! Rastat sopii sulle tosi hyvin, ehkä osittain just siksi, että sulla on pyöreät kasvot :)

    Kiva että oot kuitenkin tyytyväinen siihen miltä näytät, vaikka oletkin persoonallisen näköinen, etkä samanlainen kuin kaikki muut. Ei keskiverto ole lainkaan niin kiinnostavaa kuin persoonallinen kauneus! :)

    VastaaPoista
  14. Niina, kiitos sunkin kommentista <3. Pitää varmaan avautua useemminkin kun saa näin positiivista kommenttia ja olokin paranee huimasti!

    VastaaPoista
  15. Hei! Äläs ny. :) Pidän sun kasvoista ihan todella. :) Oot jotenkin hellän näkönen, semmosen sydämellisen. Sulla ei oo oudot kasvot vaan persoonalliset. ja persoonallinen on aina positiivinen sana! Ja sun kasvoista tulee mieleen kissa ja kissat on ihanimpia. <3 ja ja sivuprofiili on tosi nätti! Semmonen herkkä, keijukaismainen. :)

    VastaaPoista
  16. Kiitoskiitos <3. Ei oo eka kerta toi kissakommentti kyllä :D mut keiju oli uus, ja senhän voi yhdistää melkeen haltiaan, joten oon legolas, eli orlando bloom eli ei yhtään hullumpi!

    VastaaPoista
  17. Noi lasit kyllä sopii sulle :D Ja samaa mieltä kuin muut, oot nätti ja persoonallinen, ei tässä ole aihetta mihinkään kriiseihin :)

    Ei sillä ettei niitä itselläni olisi... Mulla on usein nenäkriisejä ja hiuskriisejä ja vartalokriisejä. Kai niitä ulkonäkökriisejä on meillä kaikilla...

    VastaaPoista
  18. niin, kai sitä vaan täytyy luovii tässä elämässä yks kriisi kerrallaan :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...