sunnuntaina, joulukuuta 19, 2010

Liekeissä

Ajattelin viimepostauksessa Billy Talentin mainittuani, että seuraavaks ois kanadalaisten aika näyttää, mutta päädyimpä sit kuitenkin ruotsalaisiin. Ruotsalaiset on muuten tosi hyvii tekee musiikkia, tykkään aika monesta sieltä tulleesta artistista! Mutta tänään on kyseessä semmonen kun In Flames, mun erittäin suuri rakkaus.Jos bändi luokitellaan melodiseksi death metalliksi, oon varmasti hyvin rakastunut.

Koska oon tyttö, tykkään tietenkin näistä vähän rauhallisemmista biiseistä, mutta oikeastaan jos jättää albumin nimeltä Whoracle ja osan Lunar Strainista pois, ei mikään biisi oo mitenkään hirveä. Colonysta ja Claymanista en nyt osaa äkkiseltään sanoa mitään, koska sekotan ne aina ja muistelisin että jommalla kummalla on biisejä joista en niin pidä, veikkaisin et Colonylla, koska se on ilmestyny samoihin aikoihin kun noi kaks joilla on inhokkibiisejä.

Vaikka kuinka yli ja ympäri koitan päästä, Come Clarity nousee aina yheksi lemppariksi Evil in a Closetin rinnalla, ne vaan on niin hyviä! Nämä on myös hyvä esitellä, koska näitä on helppo kuunnella jossei muuten tämmöisestä musiikista pidä.rushing through 30, getting older every day
By two,
drawing pictures of innocent times  

Can you add... colour... inside these lines?

I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day


I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day


Sure, if we change our perspective
I'm certain, I would change today
I'm certain, it will change our ways
Would things fall into place?


I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day

I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day

I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day

I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day


En tiiä kuinka paljon haluun nyt paljastaa, mutta tällä biisillä on mulle hyvin syvä merkitys ja juuri siksi se on mulle niin tärkee ja mun lemppari. Tässä lauletaan siitä kun aika vaan menee eteenpäin ja on ite jumittunu johkin kuoppaan josta ei tunnu pääsevän ylös. Tässä anotaan apua joltain muulta, koska ite ei enää pysty. Can you add color inside these lines? Kertoo siitä, miten elämä voi olla tosi mustavalkosta, tajuaa sen, mutta iteltä on vaan loppunu keinot sen värittämiseen. Lyijyt katki värikynistä, tartteis vaan jonkun tuomaan sen terottimen. Dont want to live in a dream one more day, tää uni ei oo mikään hyvä uni, se on kun kulkis unessa koko päivä eikä heräis. Semmonen uni jota kattoo vaan vierestä, johon ei pysty vaikuttamaan ja josta ei pysty heräämään. Mulla on ollu elämässä liian pitkä tämmönen vaihe ja tää biisi toi jotain lohtua sillon. Oikeestaan jokainen päivä tommosta on liikaa, tietenkin.

Evil in a Closetissa ei oo mitään näin syvällistä, satun vaan rakastamaan sitä!En nyt tähän iske sitä epätyttömusaa, sitä kyllä löytää youtubesta ja spotifysta jos kiinnostaa!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Luin noista viimesimmistä elokuvistasi ja pisti silmään Rare Exports. Sä saatkin kertoa mulle, mitä tykkäsit? :-D Oon huomenna menossa katsomaan ja oon saanut niin positiivista kuin übernegatiivistakin palautetta. Kerro sä oma mielipitees!

  ~Odea

  VastaaPoista
 2. Jos tykkäät tästä postauksesta, kannattaa ehkä kurkkii koko joulukuun postauksia, mulla on ollu vähän semmonen musiikkiprojekti meneillään! :D Mut kiitti!

  Ite tykkäsin tosta pukkielokuvasta, oli erilainen suomalainen, sopivasti jännittävä, synkkä mutta myös huumoria löyty. Käänteet kans oli ainakin mulle aika yllättäviä ja se oli suuri plussa kun sai oikeesti yllättyä! Kävin kans kattoo ihan sillon ensi-iltapäivänä, että kukaan ei ollu kerinny spoilaa mitään, parempi niin! Näyttelijät oli yllättävän hyviä, roolit kans ja vuorosanat. Toinen lapsinäyttelijä oli vähän kökkö mut toinen yllättävän hyvä. Että kaikinpuolin yllttävän hyvä elokuva ja suosittelen kyllä kattomaan niittenkin jotka ei aluks oo meinannu niin tehdä!

  VastaaPoista
 3. Oi, kiitti :) Tykkäsin kyllä itsekin jollakin tapaa, jollakin tapaa musta taas tuntu, että kaikki jäi jotenkin ärsyttävästi... kesken! Mut jatko-osaa odotellessa.

  Pitääkin ryhtyä seuraamaan sun blogia, tää on niin kiva!

  ~Odea

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...