keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Kävin kaupassa

Ja ostin grafittilakan viimein!
Nyt munkin lyhyiksi kynityt kynnet on tosi trendikkäät! Oikeassa kädessä yksi on sininen, koska se on Pihtiputaan äänestyssormi! Kaikille Pihtiputaan kuorolaisille lakattiin oikeen käden etusormen kynsi siniseksi ja koska olin heidän kuoro-opas, lakattiin tottakai munkin! :D. Sain myös pienen Suomenlipun päähän, koska muillakin oli. Voin kertoo et on noi putaalaiset kyllä ihan omaa luokkaansa ihmisinä, suosittelen!

Mut niin, graffitti on mun mieleen tosiaan ja kivan helppo tapa saaha kynsiin muutakin kun se yksi väripinta. Ostin samalla kanssa mavalan kolmen lakan setin, koska oli poistossa 6e ja mavalat nyt on hyviä. Ostin kans eurolla semmosta body glitteriä kun luulin et se on semmonen purkki jonka saa auki ja sit sitä hilettä voi sieltä töpötellä vähän vaikka kynsille tai jotain, mut se olikin semmonen roll-on! Nyyh.

Lindexistä lähti mukaan yks huivi jota ihastelin jo aikoja sitten, mutta nyt ainoa kappale seittemänkymmenen prossan alennuksella piti tottakai ottaa mukaan ja Anttilasta hain yhet kengät joita olin ihastellu kans jo hyvän aikaa ja jotka listasin myös mun joululahjoihin! Pitäähän veronpalautuksia tuhlata tottakai. En kerinny tarpeeks rauhassa kiertelemään, joten haluun kyl kaupoille uusiksi tässä lähiaikoina! Seuraksi saa ilmottautua!

4 kommenttia:

  1. Hyvännäköstä jälkeä kyllä! Onko minkä merkkistä? Tuo ois kyllä kiva hankinta itselleenkin.

    VastaaPoista
  2. Isadoralta löytyy valikoimista, en tiiä onko ihan niille vaan patentoitu juttu ja millon alkaa tulee muillekin merkeille :D. Mut kyl jokaisella kynsien laittamisesta pitävällä pitäs tämmöstä kyllä olla! :D

    VastaaPoista
  3. oli pakko ostaa joskus kirpparilta koska KIRAHVEJA <3 eikä se maksanu muistaakseni kun 20senttiä :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...