lauantaina, joulukuuta 25, 2010

Joulun jälkeen

Alkaa mun päässä aina valmistautuminen uuteen vuoteen, uuteen aikaan elämässä jollon on mahdollista muuttua ja muuttaa kaikkea paremmaksi. Mulla on jo liuta kaikkia ideoita mitä yritän toteutella omassa elämässä ja niistä ehkä taisin jo jotain kirjotella, tai sit kirjottelen joskus jatkossa. Nyt kuitenkin ekana karsin blogeja pois oikein rankalla kädellä lukulistoilta, haluun nyt vaan semmosia jotka oikeesti inspaa mua! [plus tietty että kaikkia kavereiden blogeja luen tottakai!]

Siispä toivoisin nyt että mulle sais ehotella kaikki semmosia ilosia, värikkäitä ja inspaavia blogeja! Ihan kauheesti mua ei muotiblogit kiinnosta, tai siis en okein jaksa mitään kovin kauaa seurata, mutta jos nyt satut tietää semmosen tosi hyvän niin linkkiä vaan! Myös kaikki randomihmiset jotka sattuu tänne eksymään, saa vaikka tunkasta mulle luettavaksi omia blogejaan, haluan lisää uutta luettavaa! Saa kans linkkaa blogeja, joissa ois vastikään esitelty vaikka lemppariblogeja, taikka jotain uusia löydöksiä!

Joulu meni kivasti vaikka sitä ensiks epäilinkin, huudoilta ja riidoilta ei vältytty mut kai siihen alkaa olee jo tottunu. Sain mm. MANGA RAAMATUN :D. Senkun luen tiiän kaiken Raamatusta :D. Mun huone on siistimpi kun tosi pitkään aikaan ja viihyn täällä, jee! Tajusin just etten kattonu Holidayta ennen joulua, joten täytyy kattoa se nyt lomalla. Opin syömään graavilohta ja pari laatikkoakaan ei maistunu tänävuonna niin pahalta kun ennen, oikeestaan porkkanalaatikko oli jo hyvää. Taitaa vanhemmiten makuaistit turtua ;). Huomenna suunnataan Tapaninajelulle Järvenpäähän sukulaisiin ja saadaan ehkä Jussikin mukaan <3.

2 kommenttia:

  1. Mulla alkaa joulun jälkeen valmistautuminen kevääseen ja kesään :)

    VastaaPoista
  2. mä alotan vasta talven :D. Eka luistelureissukin tekemättä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...