torstaina, joulukuuta 09, 2010

Uusia asioita ja ajatuksia

Eilen oli hyvinkin kultturelli päivä, koska käytiin Kiasmassa, Ateneumissa sekä tennarin taidemuseossa, huh. Alko jo ateneumissa tökkimään enkä oikein jaksanu toisen näyttelyn, viva italian kohalla keskittyy. Lähettiin parin luokkalaisen kanssa Ateneumista sitten tennariin jo venailee maikkaa sinne ja käytiin Tuijan kanssa korkkaa tanssipelikone! In the Groove kuuluu siis kyllä mun pelivalikoimiin mut en ollu koneella ennen pelannu. Vaikeempaa se oli kun matolla kun ei ole tottunu, mut ihan hauskaa!

Oon melkeen joka päivä enemmän sitä mieltä, että meidän luokka on kiva, ihanaa kun saa opiskella joukossa jossa annetaan työrauha ja jossa kaikki on sopivissamäärin kiinnostuneita siitä mitä tehään. On tosi monenlaista ihmistä ja persoonaa, monen ikästä ja näköstä, joka on ehdottomasti niin suuri plussa! Viihdyn varmasti tuolla joukossa ihan koulutuksen loppuun saakka!

Eilen kävin kans Mantalla. Tuijalle selitin että kaveri on muuttanu ja saleen se asuu taas jonkun hervottoman mäen päällä niinkun viimekskin ja eikä mitä, tää oli vielä hervottomampi mäki ku ens kerralla! Ohan sieltä maisemat jos siis asuis jossakin ylimmissä kerroksissa mut voi juma sinne on kiipeemistä. Kiva alue se kyllä oli, ihanan rauhallista ja nyt lumen kanssa tosi söpöä. Itse kämppä oli myös tilava ja keittiöntasot ja kaapit oli tosi kauniita! Sekä vessankaapit. Tuli tietty taas himo muuttaa ja himo muuttaa tolleen jonkun parin ihmisen kanssa, koska sit saa heti isomman kämpän eikä ala ahistaa pikkunurkat. Ois myös seuraa useemmin kun yksin asuessa [hyyyi, pelkään niin sitä et joutuis joskus asuu yksin..] ja seuraa kokkaamiseen tai mihin ikinä, apua jos ei saa purkkeja auki ja silti ois oma huone johon vetäytyä suljetun oven taakse jos kaipaa omaa rauhaa. Tämmösessä pienessä talossa suuren porukan kanssa asuneelle tommonen ratkasu ois varmaan kaikista kivoin. Ajatus siitä, et asuu yksin on aivan hirveä, ilman juttuseuraaa äääää. Ja vaikka kuinka kaikki lupais tulla käymään koko aika niin ei ne silti tule! Krisun kaa ois Krisu joskus harvoin paikalla, mut ois sekin parempi ku ei mitään.

Noniin, kuka muuttaa mun kaa ja ettii meille kans hyvän kämpän? Ite lähen sil välin käyttää koirat lenkillä, et voin sit loppupäivän hyvällä omallatunnolla pelata vaikka simssiä, baibai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...