maanantaina, joulukuuta 27, 2010

Käytin rahaa ja sain vastineksi vaatteita!

 Tämmösissä ylläolevissa lähin liikkeelle tänään kera Veerun kohti Selloa.

Nappasin päälle tommosen pääkalloneuleen, jonka ostin kyllä jo syyslomalla, mutta eipä sitä, kuten ei mua muutenkaan täällä koskaan näy ja se on hauska joten halusin esitellä! Oon sitä jopa käyttäny! Alennuksessa oli ginassa joskus ja makso joku 12e kai. Keskimmäinen tänpäivänen ostos ginasta 9,90e ja toi reunimmainen carlingssista kai 14,95e. Peitän näköjään just kädellä söpön taskun jonka päällä on sydän! Jos paitajutussa on tasku jossakin, todennäkösesti rakastan sitä!
 Rintsikat on ihanii ja ginan semmoset on mulle parhaita joten ostin kahet ja lindexistä vähän sukkajuttuja koska söpöt sukat on kans parhaita.
 Housuja on lindexin tommoset farkkupaikkahousut nam, ihan oikeet housut eikä mitkää legginssit! vetoketjut ja kaikki! Tuol alla on tommoset vaaleenharmaat legginssifarkut sitte kans lindexistä ja tossa välissä tommoset mustat lasten legginssit kans lindexistä ja huomasin vasta kotona et niissä on semmosia verkkokohtia jotka näkyy läpi :D.
 JA MITKÄ NÄÄ ON! KAHET NÜMPHIN LEGGINSSIT PUOLEEN HINTAAN! <3__________<3 oon ehkä kuolannu noita vaikka kuinka, mutta nümphit maksaa aina niin sikana.Sit viel paitajudui carlingssista paitsi toi harmaa toppi on lindexiltä. Rahaa on ihan kiva käyttää. Oon nyt muotibloggari. JA MIKÄ ERÄVOITTO! KRISU EI TYKÄNNY NÄISTÄ MELKEEN YHESTÄKÄÄN JOTEN SE EI PÖLLI NÄITÄ!

PS. tää postaus on niin pitkä et voitte syöttää kaloja <3________<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...