sunnuntaina, joulukuuta 26, 2010

Sukkahousut joista Krisu tykkää.


"Et voi oikeesti mennä tommosissa ihmistenilmoille" sanoi siskoni 18v. Alise taas sano että ois kivempi useemmin nähä miltä näytän, mitä puen ja silleen, joten tässä tämmönen! Pyyhe päässä tietysti kuului asuun jossa ei kauheesti ole muuta nähtävää kun nuo sukkahousut, jotka lähti HMltä jouluostosilla mukaan kolmella eurolla, ne oli vaan söpöt. Päätin kans että saan taas käyttää mustaa vaikka pelkästeen jos haluan. Olin jossakin vaiheessa ainakin kaksi vuotta semmosessa kiellossa etten saanu ostaa mustaa, koska joskus käytin vaan tummia vaatteita. Mut musta nyt sopii kaiken kanssa ja on aina ihan hyvä, joten miksei?

Toi  koru on ihana, äiti sen mulle JCstä osti <3. Sukkahousut on siis valkoset mustilla ruseteilla, mutta niitten alla on oranssit, joten siksi toi mielenkiintonen väri. Ite viihdyin näissä härpäkkeissä vaikka sisko ei niille lämmennykään ja toinen ehotti vaikka harmaita mustia sukkahousuja alle, varmaan näkyskin noi rusetit sitten hyvin siitä mustasta. Ehkä se oli vinkin tarkotuskin? Rumat rusetit :D. Ite mietin et jotkut vaaleenharmaat vois olla kivat.

Kynnet on tommoset vaan, näyttää tosi järkeviltä eripitusissa kynsissä ranskalaismaiset manikyyrit, mut enpä jaksau lakkaa koko kynttä :D. Siinä siis hyvin tummansininen aluslakka ja päällä grafittii. Pitäs vähän inspiroituu ja jaksaa pitkästä aikaa lakkaa jotain kivaakin.

Että semmossia, jos kehittäisin jonkun järkevän tavan ja paikan jossa voisin saaha itselaukasimella jopa melkeen järkeviä kuvia, voisin jopa pukeutumistani ihan vaan Aliselle kuvailla useemminkin, suht usein kuitenkin jotain ihan omasta mielestä kivaa tunkasen päälle kuiteski.

PS. tuola sivupalkissa on KALOJA <3. Jos sitä ruutuu klikkaa, niille tippuu ruokaa ja ne tulee syömään <3. Söpöintä <3.

2 kommenttia:

  1. Aww oot nii söpö<3 Ja toi kaulakoru on vähän ihana :) Ja kalat on söpöi kans, mä syötin ne jo 100 kilosiks xD

    VastaaPoista
  2. vitsi mun kalat ei koht mahu tonne niitten lootaan! :DD

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...