sunnuntaina, joulukuuta 26, 2010

Puhdasta hyvää mieltä ja inspistä!


Tarjoaa Mr. Bean's Holiday! Oon nähny tän pari kertaa aikasemminkin ja hyllystäkin se löytyy pikkuveljen faniuden ansiosta, mutta olihan se nyt katottava kun teeveestä tuli. Vaikka ei Mr. Beanin toikkaroinneista muuten tykkäisi, kannattaa tämä pätkä ehdottomasti kattoa!

Erittäin kauniita maisemia, erittäin täyteläisen kauniit värit, hauska tapa kuvata kun mukana on pätkiä Mr. Beanin kuvaamasta matkavideosta, hauskoja roolihahmoja, ystävyyttä, tilannekomiikkaa ja puhdasta hyvää mieltä ja hymyjä! Ehdoton leffa hyvänmielen kokoelmiin todellakin.


Inspiroiduin tästä kyllä erittäin mukavasti. Haluisin lähtee parin ihanan ihmisen kanssa ajelee pitkin Ranskaa tai muuten vaan Eurooppaa, kuvata matkavideolle kaikki ihanat ja kauniit asiat ja ottaa päämääräksi vaan nähdä ja kokea kaikkea kaunista. Toinen suuri idea jonka sain, oli vähän hankalampi toteuttaa. Haluisin nimittäin mennä johkin maahan, jonkun luokse joka ei puhuis mun kanssa mitään yhteistä kieltä. Haluisin asua siellä niin kauan että opittais kommunikoimaan keskenämme, luultavasti sen maan kielellä johon menisin. Mistähän löytäisin tämmöseen juttuun kontakteja? :D.

Tänään käytiin sukuloimassa, ois pitäny siivoo ehkä vaatekaappia että mahtuu huomisen alelöydökset sinne sitten ;). Noh, ehkä käyn aleissa ensin ja siivoon sitten :D.

1 kommentti:

  1. Mr. Bean on just parasta viihdettä. :D Bean – äärimmäinen katastrofielokuva on tullut nähtyä vähän liiankin moneen kertaan. Olen jo pudonnut laskuistakin. Lisäksi se joulujaksoa on tullut kulutettua hyvinkin paljon.

    Luulin nähneeni tämänkin, mutta nuo kuvat näyttää kyllä ihan oudolta. Noh, onneksi tallensin tämän boksille.

    Rowan Atkinson on mahtava koomikko. ♥

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...