perjantaina, joulukuuta 17, 2010

kylmää ilmaa ja kuumia pippureita

Red Hot Chili Peppers, bändi jota oon kuunnellu enemmän ja vähemmän, mutta kuitenkin koko aika suht aktiivisesti yläasteelta lähtien. Mulla on oikeestaan aina joku biisi pippureilta vähän niinkun tehosoitossa ja lempparina, joihinkin kyllästyn enkä kuuntele pariin vuoteen ja jotkut vaan pysyy lemppareina niinkun aina.

Monet miettii et Red Hot Chili Peppers nyt on vaan käsite, semmonen bändi jolta jokainen tuntee pari biisiä, eikä siksi viiti tutustua asiaan tarkemmin. Monet musikaaliset ihmiset taas ei viiti tutustua koska tunnetusti biisit on aika yksinkertaisia ja parista soinnusta koostuvia. Mut ohan se nyt ihan mieletön taito tehä tosi yksinkertasesti aivan mielettömiä biisejä! Mutta haastan nyt kaikki ne, jotka on kuullu Californicationin, Hump De Dumpin ja muutamia muita radiosta enempää asiaa miettimättä, tutustumaan näihin biiseihin ja muuhun tuotantoon lähemmin, lukemaan lyriikat ja kuuntelemaan biisit tarkasti. Tuotantoa on kuitenkin niin runsaasti että jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Tässä mun ehdoton ikilemppari.heeeeey oooooh, listen what I saaaayyyyy oooohh, takuuvarma hyvänmielen tuoja! Tykkään kans et By the Way on aivan mahtava ja tietysti Californication, Can't Stop, Dani California, Hump De Dump, Road Trippin ja monet muut, mutta päätin nyt esitellä vaan kolme, ikilempparin ja kaksi tässä vuoden sisällä lemppareiksi tullutta.


You're the best I know. Aivan mieletön biisi, kannattaa ehdottomasti kuunnella kokonaan ja ajatuksella! Ensin on pitkään vähän rauhallisempaa menoa, mutta sitten alkaa ensimmäinen wet sand-kohta joka on aivan mahtava!


kaunista <3 Yleisesti suosittelen jokaiselle Stadium Arcadium-albumia, koska sillä on oikeesti ne parhaat!

3 kommenttia:

  1. Siis. Sulla on ihan sairaan hyvä musiikkimaku! :D Red Hot Chili Peppers on aivan ihana ja nää kaikki biisit on superhyviä, Snow on myös mun yks ikilemppari <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on tottakai paras musiikkimaku ;).

    VastaaPoista
  3. Aijai, kiitos vinkistä! Voiskin pitkästä aikaa kuunnella RHCP:tä! <3

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...