keskiviikkona, helmikuuta 17, 2010

Sairaspäiväkirjat jatkuu!

Jeijee, eile turpos silmät moneksi tunniksi ihan tajuttomiksi! Ihmettelin vaan kun on jotenkin raskaantuntuset silmät ja voi että kun säikähdin peiliin katsoessa, että mikä toi on! Harmi etten tajunnu ottaa kuvaa silmistä, ois ainakin ollu kaunista materiaalia julkastavaksi. Vatsassa oli myös kiertänyt koko päivän ja iltaakohden kuumeinen olo iski ja päätä alko jomottaa. Illasta huomasin myäs että kaikkia jäseniä kolotti ja varsinkin ranteet ja nilkat on kauheen arat ja kipeet. Yön nukuin tosi raskaasti, kuten aina kuumeisena, mutten mitannut, joten en tiiä että oliko sitä kuumetta olleskaan. Aamulla olo siinä mielessä parempi, ettei tuntunu KOVIN kuumeiselta eikä silmät oo enää niin hehtaaripaisuneet ku eilen, mutta ilmotin työnantajalle, etten tuu töihin ja suuntaan kulkuni lääkäriin.

Suurin huolenaihe on nyt toi norovirus, joka tässä lähipiirissä kulkee! En halua sitä, koska haluan torstaina eli huomenna katsomaan siskon wanhat ja haluan myös olla Jussin kanssa viikonloppuna ja haluan viettää hiihtolomaa, joka alkaa ensiviikolla!

Joskus oon menny töihin tämmösessäkin kunnossa, mutta sillon siitä onkin seurannu semmonen viikon mittanen puolkunto, jonka ois varmaan saanu parannettuu, jos ois jääny kotiin sairastaa kunnolla. Nyt aion sairastaa kunnolla, jotta saan terveyden takasin mahdollisimman pian ja voin nauttia lomasta ja tansseista ja Jussista. Nää ranteet kyl oikeesti tappaa mut.

Olipas taas mukavaa asioidenhoitoo, kun siis vaihan työpaikkaa tässä loman jälkeen ja puhuin tän kuun alussa siitä työnantajalle ja se sano, että on ookoo jos teen tän helmikuun loppuun. Aattelin siis et okei kivakiva asia hoidossa, enkä miettiny sitä enempää. Sitten eilen töissä työkaveri kerto jutelleensa meiän työnantajan kanssa ja se oli puhelimessa sanonu, että tää työkaveri sanois mulle, että kirjotan kirjallisen irtosanomisen. Noh, työkaveri kerto ja kirjotin, kunnes tänään työnantaja kyseli että mistä päivästä sanon itteni irti ja toistin sille, että mitä oltiin puhuttu tästä asiasta kuukaus takaperin. Sitten se sano, että irtisanomuspaperin pitäs olla sillä kaks viikkoa ennen itse irtisanomista. Olin jo vastaamassa että oishan se hyvinkin ollut mahdollista jos neiti työnantaja olisi kertonut tämän asian silloin kun kaiken piti olla jo ok, mutta työnantaja sitten nopsasti jatkoikin lausettaan sanoen: mutta koska puhuttiin jo asiasta niin se on ok. En olis yhtään kyllä yllättyny jos se oiskin vaatinu mun olevan töissä pidempään taas vaihteeks omien mokiensa takia. Noh, onneks pääsee muualle, ehkä sielä asiat hoituu paremmin. Saa vaan nähä saanko verokorttia koskaan takasin nykysestä paikasta kun niiden kanssa on ollut ongelmia.

Mutta nyt kuuman juoman kanssa peiton alle katsomaan elokuvaa ja vähän hedelmää sun muuta värikästä naamaan! Illalla sitten lääkäriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...