lauantaina, helmikuuta 27, 2010

Tervetuloa tilaamaan!

Nonniin, koska mä tarviin Avonin kamppanjan kolme tilaukseen vielä neljälläkympillä lisää tavaraa, aattelinkin tehdä tämmösen mainospostauksen! Naistenpäivä tulossa ja sen takia alunperin naisten kosmetiikkayrityksessä on kivoja tarjouksia, varsinkin kaikkia söpöjä settejä! Itse esite löytyy täältä ja jos sieltä jotakin mukavaa löytyy, niin tuotekoodeja [niitä viisinumeroisia jokaisen tuotteen vieressä] mulle vaan tulemaan! Ois niinkun huomiseen asti aikaa tilata tästä kampanjasta. Kiitos jo etukäteen jos joku voi vähän jelpata! Alotellaas.
Näitä harkitsin itelleni tilattavaksi, mutten osaa oikein käyttää sormuksia, joten voi jäädä tilaamatta. Mutta siis, ihana jatko tälle everyday in a week-teemalle, jossa on jo viisi riipusta kaulaketjuun ja viidet korvikset - jokaiselle arkipäivälle omansa. Nyt siis voi myös hommata viisi sormusta joka päivälle, tai sitten pitää niitä kaikkia samaan aikaan, joka näyttää mun mielestä tosi kivalta! Hintaa näillä oli muistaakseni 4,5€ kun tilaa ihan mitä tahansa muuta joltain tietyiltä sivuilta. Avonin kun tietää, se tarkottaa, että kun tilaa jonkun muun korun, saa noi hintaan 4,5€. Mutta ei hätää, nättejä koruja siellä onkin!

Niinkun esim näitä ranneketjuja, joita oon kultasepänliikkeissäkin nähny. Ketju käteen ja ostelee kaikkea pientä söpöä siihen roikkumaan, nyt myös Avonilta! En oo hintoja katellu muualla, mutta näillä on yksittäin hintaa päälle kolme euroo ja hinta tippuu aina kun ostaa samalla kaksi tai kolme riipusta.

Tässäkin koruosastoa. Tuo alin rannerengas on aivan ihana! Hintaa joku kaheksan euroa ja tuossa ylhäällä olevat kukat otin kotiin siksi, että sisko sai juuri tuollaisen kaulakorun synttärilahjaksi kaveriltaan ja on hauskaa että sellainen tulee samoihin aikoihin Avonin mallistoihin!
Noniin, nyt tulee settejä:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitten muutama "tilaa yksi hintaan x ja kaksi hintaan y!"-tarjousta.

 
Samoja kasvonaamioita, joita olen itsekin kokeillut hyvällä menestyksellä!
 
Tässä vain yksi esimerkki. Kasvonaamioita ja rasvoja valittavana ainakin neljästä eri lajista.


Tämäkin vain yksi esimerkki tuoksuvaihtoehdoista vartalovoiteelle, suihkugeelille ja vartalosuihkeelle.Sitten muita hyviä tarjouksia!
 
 
 
 
 
Pienet ja helpot roll-on tuoksut mahtuu pieneenkin taskuun mukaan!


 
 
 
 
 
Nonniin, lisää tietysti siellä Avonin omilla sivuilla, että sinne vaaan ja lisää saa kysyä kaikesta! KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...