lauantaina, helmikuuta 13, 2010

Eilen oli 12.2.

Ja sehän tarkoitti kuvauspäivää! Kerrankin muistin ja jaksoin kuvailla jopa koko päivän, ohooho!

Tunti 00:
Laitoin yövaatetta päälle ja otin itsestäni siipaleskuvan peilinkautta. 
Tunti 01:
 
Olin jo laittanu koneen kiinni ja käyny pitkäkseen sängylle lukemaan kirjaa, kun muistin asian, joka piti koneelta tarkistaa. Toimenpiteen jälkeen suljin koneen uudelleen ja näpsäisin kuvan kirahvista, joka untani vartioi ja kävin nukkuileee!
Tunnit 02-08: NUKUIN.
Tunnit 09-10:
Heräilin ja kattelin ulos, että mimmosia ilmoja tarjolla. Lunta ainakin löytyy ja arvioin lämpötilat siihen miinus viiden ja kymmenen väliin. Olin oikeessa, sillä pakkasta löyty -7!

 
Matkalla lämpömittarille törmää aina tirpulaisiin, joten jutskailin heidän kanssaan.

 
 
Valkkasin vaatetusta päivälle ja viikonlopulle, koska suunnitelmana oli viettää yksi yö poissa. Tuo harmaa jutska tokassa kuvassa on viime kirpparireissulta 2€ lyhythihainen neuletakki mukavilla napeilla, jotka eivät näy! Ylemmässä kuvassa myäs muutama vaate joita kaivoin kaapista ja mietin jos laittasin vaikka eteenpäin menemään. 

 
Tää söpöläinen on Hössy <3 Ja nää söpöläiset pitää seuraa meiän talossa aina.

Taisi vähän masentaa ilmeestä päätellen, mutta tommosta vaatetta keräsin niskaan ja vähän kaikkee muutakin siihen päälle! Taitaa olla aikalailla kirpparikamaa paitsi ruskeet leggarit ginasta 9€.

Esittelen kans kivan tavan pitää rastoja kiinni. Päältä vetäsee pari pötköä joko solmuun keskenään takaraivon kohalle, taikka sit ihan ponnarilla, niinkun normaalit ihmiset tekee.
Tunti 11:

 
Söin aamupalaa ja lakkasin kynnet. Toi ruskee on vanukasta, namnam terveellistä. Kattelin kans iskän ja kahen hurtan kanssa Hercule Poirottia!

Tunti 12:

 
Olin matkalla töihin ja ulkona oli aika valoisaa!
Tunti 13-16:

Meillä oli töissä ystävänpäiväpippaloiset ja järkkäiltiin pöytää kuntoon Jeren ja Meerin kanssa.

Samoilla teemoilla jatkettiin vähän väliä.

 
Ystävänpäivän kunniaksi meillä oli koko viikon käynnissä Sydän-kisaan valmistautuminen ja tässä kaksi valmista kilpailutyötä. Lapset siis saivat piirtää jonkinkokoisen sydämen ja koristella sen. Itse juhlapäivänä sydämet ripustettiin seinälle, numeroitiin ja syöminkienlomassa arvosteltiin asteikolla yhdestä viiteen. Eniten ääniäsaanut voitti!
Tunti 17:
Sitte lähinkin siinä puol viis työkaverin kanssa selloon. Jonkinaikaa kierreltiin yhes ja sit lähin omille teilleni. Ajattelin käydä kurkkimassa vielä vikoja aleja ja suuntasin Lindexiin, joka ekana tuli vastaan. Sielä koitin ottaa jonkinlaista kuvaa mun ulkovaatetuksesta, mutta eihän siitä mitään tullu ku on tommonen ihme zoomiobjektiivi! 

 
Lindexin pukukopin mielipide.

Hmmm, tän kuvan tarkotus oli kai yrittää kuvaa mun lilaa villatakkia, josta oon yrittäny saada kuvaa jo kauan, mutta eihän tässä koko kuvassa ees oo sitä?!
Tunti 18:

Viestimies Pentilä! Sillä oli vala ja pääsin sen vanhempien kyydillä Sellosta Jussille. Kätsyy et tos hihas on toi tarra, jos ei jaksa olla suomalainen, voi vaihtaa siihe uuden lipun helposti! Kun tilaat heti, saat neljä lippua kahden hinnalla!
Tunti 19:

 
Tietokoneiltiin ja kuvassa Jussi pöydällä hilluva helikopteri paperipaino, joka on HIENO! Toi iso ropeli on kynä, jota voi pyörittää! Sen saa myös irti et voi kirjottaa ;).
Tunti 20:

Pesuaika! Vaahtokylpyä barettipäisen sotilaan kanssa, aika kuumaa ;). Tää sotilas kans tarjos mulle spidermanpurkalta maistuvan drinkin, et hyvä palvelukin kylpyammeeseen!

Tunti 21:
 
Iltapalaaa!
Tunti 22:

 
Mä datasin ja ihanainen sotamieheni luki miestenkirjallisuutta.
Tunti 23:

 
Sit olikin jo aatiitulullaa ja söpöt varpaat <3.
Huomenna konfis luvattoman aikasin, jonka jälkeen meille tulee hirmuläjät KOIRIA <3. Jussikin saapuu. Kello on paljon ja viel pitäs valkkaa konfisvaatetusta ja vähän siivoilla. Yhet kissanpissit sainkin jo siivota, ihanaa, mun  lempi puuhaa <3. Ai että odotan ku pääsee muuttamaan eikä oo yhtään pissivää kissaa <3. Kissat on siis ihania elukoita kyllä, mutta tästä talosta löytyy pari käytöstavat unohtanutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...