perjantaina, helmikuuta 19, 2010

In my land there's one who understands, a friendly soul trusting life in your hands

Otsikko vaan Sonata Arctican biisistä  My Land joka soi parhaillaan. On muute yks mun lempparibiiseistä.

Eile kävin kattelemassa siskon wanhoja ja pukeuduinkin ihan muksasti mielestäni ja siitä ois kiva näyttää kuva, mutta enpä näytä kun muistikortilta loppu tila ja pari musta otettua kuvaa on aika huonoja kaikin osin! Tanssit oli kivat, mutta valaistus oli ihan pyllystä! Käytännössä puolet tanssijoista tanssi pimeessä ja kuvaaminen oli tosi kurjaa kun salamalla valottu ihan liikaa ja ilman taas tuli mustia kuvia. Enpä osannu tommoseen varautua, eikä isikään joka tuskin sai parempia kuvia kun minäkään. Tuettiin myös oppilaskuntaa ja ostettiin mm. punssipalleroita jotka on NAM <3.

Harmitti vähän kun eile olo oli niin normaali, etten tajunnu lepää. Se sit kostautu vissiin, koska viimeyönä heräsin monesti ku oli niin kaamee olo, oksetti ja oli kauhee hiki ja hallusinaatiot jylläs :D. Nään aina kaikkii ihmeitä kun oon kuumeessa. Mun huone oli mm. täynnä kissoja, monet ihmiset kävi mun luona yöllä, sängyllä oli valtava simpukka ja kaikkee muuta mukavaa. Kaikkialla oli kans aika märkää. Aamuyö suju jotenkin ihan sumussa, ja heräsin jotenkin ihan pihalla kello 11. Lepäilin sohvalla ja kattelin teeveetä ja joka kerta ku nousin, alko huimaamaan ja meinas tulla tavaraa ylös, koko ajan myös on jano ja oon juonu aika monta litraa vettä tänään. Pelottaa vaan et millo se oksennus sit oikeesti tulee ;(.

Onneks olo helpotti sit iltapäivällä ja tein jopa ruokaa, koska aattelin et pitäähän sitä nyt syyä vatsa täyteen et on sit jotain mitä oksentaa :D. Ei oo kyl oikeesti mitään inhottavampaa ku oksentaa vaikkei oo mitään vatsassa. Mutta siis, keittelin vähän riisiä ja maustoin sen, paistelin kanaa, maistoin sitä, lisäsin paprikaa ja banaania ja hyvää tuli! Sisko ja äiti ainakin kehu, eikä tässä talossa turhasta ikinä kehuta.Tommoselta se sit näytti.

Avonin paketti tuli eilen, ja sieltä tuli mm. kynsilakkoja, joita piti kokeilla.


Mun objektiivilla on vähän vaikee kuvata tosi läheltä ja värit nyt on aina vähän erilaiset kun oikeesti, mutta yks niistä lakoista oli tommonen lilahtava kimallelakka, jota laitoin mustan päälle ja musta se näytti just siistiltä! Tuli myös kultakimalletta ja semmosta herkkää vaalenpunalilaa, nemtlä Romance. Näistä taidan kyllä laittaa ainkin tuon romancen eteenpäin ja varmaan kultakimalteenkin, kun ei ne sit ihan olletkaan sitä mitä hain.
Kesken lakkailujen Pörrö päätti, että nyt sun vaatekaapista lähtee tavaraa pois! Oon ollu itekin sitä mieltä, mutten nyt ihan kaikkia alushousuja heittäis menee, kuten Pörrö halusi.

Tässä vaatekaappiterroristin äiti, joka nykyään tykkää terrorisoida muita kissoja. Sähisee kaikille ja haastaa riitaa. Nimeltänsä Nuppu tämä ilkimys.

Mutta nyt jatkan tuolla Kosmetiikkakomeron puolella ja lisäilen sinne parit uudet tuotteet. Oon ajatellu kans laittaa nettikirpparii pystyyn noille vaatteille joita en enää käytä, mutta nyt mietin et voisko ne laittaa tonne kosmetiikkakomeroon, vai tekisinkö niille ihan oman paikan? Katotaan mitä teen, nyt nimittäin ois jo jotakin vaatteita kuvattuinakin.

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...