keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Oon ihan tajuton sairastaja ja pelkäsin koko viime viikon että saan noro-viruksen, jossa iskä kärvisteli, mutta en saanu! Pelkäsin kyl vielä enemmän et sisko ois saanu sen, eikä ois päässy kaverinsa Jaanan syndeille, mutta eipä saanu sekään tautia ja mentiin sinne molemmat! Iskä kävi tänään leikkauksessa joidenkin käsihermojen takia. Se selitti, että jos tommonen hermohauraus tms. havaitaan liian myöhään, alkaa sormet tehä kuolioo ja sit pitää kättä amputoida! :O. Toivottavasti nyt ne hermot oli vielä pelastettavissa.

Mutta lähinnä tulin vaan kertomaan, että tänään pääsin kiipeemään Espoonkirkon kupolien päälle semmosia vaaaanhoja kivisii kierreportaita, jotka nousi semmosessa metrin levysessä tilassa ylöspäin aika jyrkästi! Kyl kannatti seurakunnassa häärää näinkin kauan että tonne pääsi käymään! :D. Oli kans tosi kivaa laulella rippikoulujen alotuskirkossa kun oli helppoja ja tuttuja lauluja. Exodus-kuoro laulo kans kivasti Anna Voimaa-biisin. [Jonka nimi ei kai ees oo anna voimaa...]

Repsahdin, Minna houkutteli et olisin ollu helmikuun ostamatta mitään turhaa mut menin tänään ostaa suklaata ;(.  Mut lyhyestä virsi kaunis tänään.

PS päivitin kans mun tekemislistaa, jos nyt ketään kiinnostaa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...