sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Kaunista

Nyt olen kaunis! Eilen illal rupesinkin kattoo Lord of Waria enkä jaksanu mennä peseytyy, joten peseydyin nyt aamulla! Hiukset pesin hienolla suomalaisella mustikkashampoolla, jonka jälkeen viel vähän päänahkaa käsittelin Avonin shampoolla herkälle päänahalle.

Viime kampanjassa Avonilta sai tän Planet Spa-sarjan kasvonaamioita kolmee erilaista hintaan 30senttiä kipale. Tilasin sit kolme jokaista, koska hyvänä kauneuskonsulttinahan mun täytyy tietää mitä myyn :D. Valitsin aamuksi kolmesta sitten tämän mutanaamiom. Vaihtoehtoina olisivat olleet oliiviöljy- ja japanilainen riisi&sake-naamio. Naamiolla oli vaikutusaikaa 5-10min, joten aika pian sen sai sitten pestä pois. Hyvin lähti ja iho jäi mukavaksi, eli kai tämä toimii :D.

 
Sitten naama kauniina valutin ämpäriin vettä ja liottelin siinä jalkoja minuutin, kuten ohjeessa sanotaan, jonka jälkeen levittelin pyörivin liikkein jalkoihin tätä mönjää ja liotin niitä vedessä 10min. Voide liukenee jaloista veteen ja saa aikaan ihanan kylvyn! Putelissa on ainetta 150ml, sarjana FootWorks ja epäilisin, että tuosta kyllä riittää tavaraa erittäin moneen jalkakylpyyn! Hintaa oli muistaakseni 1,90€ erikoistarjouksena. Jalkakylpy teki kyllä todella hyvää ja ihana tunne jaloissa säilyy ^^. Tuoksukin on hyvä, tähän jään kyllä koukkuun!

Voisin ottaa ihan tavaksi tämmöiset hemmotteluhetket viikonloppuisin, tekis varmaan hyvää ihollekin. Nyt odottelen ruokaa valmistuvaksi ja jälkiruoaksi viimein kotona leivottuja laskiaispullia vispikermavaahdolla, namnam! Jussikin tulee varmaan käymään tänään, tai sitten huomenna ^^. 

Heihei ja kivaa loppusunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...