torstaina, helmikuuta 25, 2010

Tarinaa

Eilen oli onneksi vähän tapahtumarikkaampi päivä. Oisin tylsistyny kuoliaaks jos ois pitäny taas vaan lagaa sohvalla ja sängyssä ja koneella ja ruokakaapeilla :D.

Aamulla heräsin ihan pirteenä joskus kymmenen aikaan ja suuntasin kulkuni alakertaan, jossa katottiin äitin ja Veikan kanssa melkeen kaksi tuntia Älypää-visaa teeveestä :D. Reilun tunnin jälkeen alko pyörii samat kysymykset, joten ei jaksettu enää ja ruvettiin suunnittelee päiväohjelmaa. Kiinalaiseen, katsastusasemalle, ruokakauppaan ja kirpparille oli suunnitelmat. Väännettiin vähän aikaa kättä siitä, että miten päin kaikki asiat hoidetaan ja äiti jyräs sanomalla että ensiks katsastukseen tai se ei lähe mihkään, eli sinne siis :D.

Auto oli AIVAN totaalijäässä. Piti koputella jääkokkareita irti ikkunoista. Huomattiin myös iskän uusi tuuletusjärjestelmä - oli nimittäin jättäny pelkääjän ikkunan auki yöksi :D. Äiti pyys mut ja Veerun autoon, koska auto oli kuulemma jo putsattu kunnolla. Ajeltiin postilaatikolle, jonne on ehkä 50m matka ja pysähdyttiin jättämään roskapussit. Samalla äiti totes, että ollaan surkeita putsaamaan autoa ja lähti rappaa ite lisää. Päättäis jo, ensiks sanoo et on hyvä ja sit sanookin ettei ole :D. No mutta iskä aina sanoo et savolaiset on niin kieroja, että menee piiloon kiven taakse ja ilmestyy puun takaa. Mielipiteenmuutoksia ollaan siis totuttu kuulemaan! :D. Äiti oli muutenkin hermona ja ärsytti, että näin sitä lähetään vähän viettää perheen kesken aikaa kivasti! Laitoin sit napit korville ja rupesin kuuntelee musaa, onneks oli Ipod taskussa.

Katsastusasemalla jäätiin Veerun kaa autoon oottaa ja kattelee busseja, koska tämä katsastusasema sijaitsi bussiterminaalin vieressä. Veeru sit fiksuna totes: "Ai kolmeykkönen tulee tänne!" ja ystävällisesti kerroin sille, että kaikki bussit tulee tänne, koska tää on varikko. Veeru myös huomas kaikkien bussejen olevan volvoja ja kerkis valitella ettei keritä mihkään kiinalaiseen lounasajan buffettiin ku äitillä kestää ja samassa tämän lauseen jälkeen äiti olikin jo avaamassa auton ovee.

Suunnattiin Selloon, vaikka luulin että oltas menty Entressen Jufuun. Mandariinipalatsiin buhvetille ja namnam ruokaa. Oltiin kulmapöydässä, josta näky hyvin muualle kauppakeskukseen. Meiän lempitekemistä onkin tutkailla muita ihmisiä ja niiden pukeutumista :D. Mulle iski seinä vastaan jo kahen annoksen jälkeen ja samalla myäs päänsärky ja kuumeolo. Jaksoin sit kuitenkin syyä kolmannenkin annollisen, niinkun Veikka sanois ja äiti ja Veeru söi viel enempi. Lähettiin ja kierreltiin vähän Sellossa, käytiin Veerun kaa ostaa päällyslakka Seppälästä ja huomasin et sielhän on kaikkia söpöjä meikkejä! Kauhistelin kans et kuin paljon pikkuset kynsitarrat maksaa! Haluisin kaikkia kivoja kynsikoristeita, mut en haluu niistä maksaa tommosia hintoja mitä kaupoissa näkee. Seppälän kassalla joku turisti oli maksamassa 200€ setelillä, mutta kassa tytsy sano ettei niillä oo antaa vaihtorahaa nii paljo, ku se osti neljälläkympillä. Onneks naikkosella oli pankkikortti ja se pysty maksaa sillä, valitteli vaan kun Suomessa missään ei oo vaihtorahaa :DD. Suruttaa vähän kun joka paikka tunkee nyt myyntiin kaikkii söpöjä koruja, joissa roikkuu jotakin söpöjä juttuja, kuten jäätelöitä, lintuja, kenkiä, kissoja, kasetteja ja muuta liian ihanaa! Oon muutenkin ihan heikkona kaikkiin tommosiin ja nyt niitä sit tungetaan jokapaikassa nenän eteen! Onneksi kuitenkin alan aika usein inhoomaan kaikkee mikä tulee liiaksi muotiin tavalliselle kansalle, joten ehkä mun ei tartte tommosia sit ostella. Erityisesti AVAIMET on jotenkin nyt mun mieleen, meinasin jo yhen avainriipuksen kantaa JCstä mukaan.

Seuraavaksi suuntasimme kulkumme Prismaan, josta äiti nappas Veikalle uudet ulkohousut. Matkalla takaisin autolle huomattiin taulukaupassa [Gallerix tms...] oli loppuunmyynti ja äiti kävi katto sitä ja me Veerun kanssa, että oisko Indiskassa yhtiä tarjottimia vielä alennuksessa. Ei äiti löytäny mitään kivaa ja kivanhintasta taulua, eikä me tarjottimia. Yhet samettiset siniset legginssit oli alennuksessa ja niitä Veerulle tarjosin mut ei se innostunu ;(. Sitten autolle ja kirpparillepäin! Kirpparilla ei muuten ollu oikein mitään, pari leffaa otin mukaan ja kynsilakan. Aika laiha saalis! Äiti ois saanu suostuu mun kaa Vallilaan, mut ehkä lauantaina sitte ku Jussiki tulee vasta illalla lomille. Kirpparin jälkeen käytiin samassa rakennuksessa Tarjoustalosta hakemassa kissanruokaa ja otin sieltäkin mukaan eurolla oranssin kynsilakan.

Sitten jälellä oli vielä ruokakauppa, jossa oli kiire, sillä kaikilla oli kamala jano! Mä luotin Mountain Dewiin ja äiti ja Veeru otti PILLIMAIDOT! :D. Autossa maistoin sitä äitiltä ja voi että tuli lapsuus mieleen! Pienenä saatiin aina Krisun kaa pillimaidot kun oltiin kaupassa nätisti. Yleensä en limua pysty kamalasti kerralla juomaan, mut nyt oli niin jano, että koko pullo meni ennen kotiinpääsyä :O. Ehkä opin pikkuhiljaa juomaan hiilihappoja.

Äiti osti kirpparilta semmosia shottilaseja, jotka on tuopinmuotosia ja korkkas päärynäsiiderin, jonka otin mukaan ostoskoriin, koska mulla on joku juttu nyt meneillään päärynöiden kanssa. Mä otin kaapista munakupin ja käskin äitii kaataa mullekin drinksut :D. Jussi soitti ja kysy mitä teen ja kerroin juovani siideriä munakupista ja kattovani neljädeetä. Äiti käski kertoo että se on ryypänny jo monta tuopillista, koska siinä vaiheessa oli jo neljäs menossa :D. Verkko ei oikein toiminu ja puhelu katkeili koko aika, joten päätettiin puhuu joskus toiste. Veikka halus kattoa elokuvaa, koska äiti oli tuonu sipsejä, joten istahdettiin sohvalle jätskin ja sipsien kera ja alettiin kattoo Monsterit OYtä, joka on vaan niin mahtavan mainio elokuva! Kyl sai taas nauraa vaikka ne kohtaukset on niin monta kertaa nähty. Edelleen paras kohta on kun Tare on käyny Buun huoneessa ja siihe tarttuu kaikkia leluja sun muita ja se juoksuu sieltä pelottamosta pois ja ankat roikkuu sen hännässä! :D Niistä kuuluu hauska ääni! Mä vaihoin mun munakuppituopin sit kunnon lasiin, ettei tartte täydennystä koko ajan. Monstereiden jälkeen katottiin viel salkkarit ja sit iskä sanokin et lähetään leffaan. Mentiin kattoo Shutter Island Sellorexiin yheksän näytökseen. Meiän lisäks aulassa odotti kymmenisen ihmistä kolmeen eri elokuvaan, jotka kaikki alko ysiltä. Aika kannattavaa puuhaa toi Sellorex siis. Varmaa saisivat enemmän lipputuloja jos laskisivat hinnat vaikka viiteen euroon aina, ihmiset tulis kattoo halpoja leffoja ja ne vois saada salin jopa puolilleen :D. Mutta jos haluaa kattoa elokuvaa rauhass ja haluaa saada penkin vaatteilleen ja nostaa jalat edessäolevan penkin selkänojalle, niin Selloon vaan leffaan! Harmittaa koska musta se koko Sellon uusin osa on jotenkin kauheen viehättävä ja tunnelmallinen mesta ja silti se ammottaa tyhjillään. KinoTuomarilassakin oli enemmän porukkaa kattomassa Enkelit ja Demonit varmaan kaks kuukautta ensi-illan jälkeen kun tuolla ysin näytöksessä kattomassa Shutter Islandia, joka on viel suhtkoht uus! En ymmärrä. Niin joo, Shutter Island oli kyl ihan suositeltava, vaikka mä olisinkin halunnu nähä vielä lopun jälkeen vähän enemmän, nyt se jäi kurjasti häilymään et mitä tapahtu. Toisaalta se oli kyllä ihan kiva että loppu jäi silleen auki ja moni muukin asia elokuvassa, että saa ite päättää miten halus asioiden elokuvassa olevan :D. Mut ihan taidokas pätkä!

Oltiin kotona ennen kahtatoista ja sitte datasin ja menin nukkuu. Kiva päivä oli ja tänään varmaan suuntana IKEA. Äiti sano et käydään ostaa verhokangasta ja tehään kaikille uudet verhot, JEEE! Aattelin kans ostaa maalia ja maalata mun yöpöydän. Nyt vaatetta päälle ja syömään ja tiedustelee tän päivän aikatauluja! Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...