lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Wanhoja

Kuvaamisolosuhteet siellä oli siis aika pyllystä, mutta laitampa muutaman kuvan siskosta, jotka se varmaan vaatii samantien poistamaan :D. Mut sillä oli hieno puku ja sen meikkiä kehuttiin, jonka mä olin tehny ;). Aika hyvin ihmiseltä joka ei ees yleensä meikkiä käytä :D.

Pitäs asentaa siskon huoneeseen joku valo peilin luo, niin sais vähän valosempii peilikuvii itestään, jeijee :D. Noh, mut tykkäsin olla noin pukeutunu, harmi ku ei oo parempaa kuvaa siis. Varsinkin mun uberhienot kuviolliset sukkahousut ois saanu näkyy, koska niistä koko asu sai alkunsa! Mut siinä on kirpputoria, Kreikkaa, riparia, cittaria, HMää, tarjoustaloa, glitteriä, Avonia ja tallinnaa ainakin sekasin! Nii ja kengät oli viel Dinskosta ja takki Vero Modalta.


Seuraavaksi pari kuvaa omasta tanssista, koska sen aikaan spottivalo osu ees vähän siihen kohtaan, jossa sisko tanssi.

 
 
Tästä näkyy kivasti siskon puku takaa ja vähän kampaustakin.Pari vissiin tarkistaa et pysyyks ne kanafileet paikallaan? :D Sebu oli kyllä tosi hyvä pari! Hienosti käänsi päätä tansseissa nätisti toisin kun monet muut poitsut ja piti käsii tosi elegantisti, joka unohtu kans monilta muilta! Välillä valssas vähän minne sattuu ja ojens ainakin kerran väärän käden, mut ei se mitään :D.Harmittaa kyl tosiaan vähän turhan paljon toi valaistuksen puute. Salamalla ois tullu ihan kamalia kuvia. Kaivan viel joskus iskän kameran sisällön ulos, jos siellä ois jotakin parempaa - sekun kuitenkin on vähän mua taidokkaampi kuvaaja :D.

Krisun ja Sebun takana tässä tanssi Allu parinsa Essin kanssa ja voisin vähän mainostaa et Allu kirjotteli wanhoistaan ihanan innokkaita juttuja muutaman tänne!

Harmittaa taas kun ulkona on niin kauniin aurinkoista, mut pakkasta on yli 20 astetta, joka tarkottaa sitä, että huomennakin varmaan on, ja ratsastus on peruttu ;(. Kurjaa kans ku viime yö oli ihan hirvee taas, ihan kuumeinen ja kamalia unia. Kurkkukin on nyt ja oli yölläkin kauheen kipee ja sillon on vaikee nukkua.

Mut koska en kipeenä viiti mennä ulos paleltumaan, enkä varmaan terveenäkään, aattelin et vois haastaa perhettä pelaa piirrä & arvaa peliä, vaikkei meillä sitä olekaan, mut Alias-kortteja voi lainaa samaan tarkotukseen. Voisin kans kattoo lopun vaatekaapin läpi ja sen siskonkin kaapin jos se nyt tänään kotiutuu.

Heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...