maanantaina, helmikuuta 22, 2010

Bongailuu

Facebookissa törmäsin linkkiin jossa ilmoteltiin tommosesta mestasta ku Katoko, joka nyt on ainakin aivan mieletön nimi! :D Hintavaa tavaraa on, mut nättejä silti, joten bongailin jotakin suosikkeja ^^.

Ihan ekana ihastuin tohon naamatyynyyn, söpö! Mut en menis neljääkymppii maksaa, oli sit miten laadukas ja suomalainen. Hauska kans toi viivakoodityyny.

75€?
Sit oli kans tapetteja. Toi alempi beigevalkonen osu silmään. Söpöjä kuvioita!


Tähän ylempään harmaaseen ihastuin niiiin totaalisesti <3. Tommosta seinää mä haluun!

En yleensä tykkää tämmösistä tyttöjenväristä, mutta kyllä mä tämmösen tapetin seinääni huolisin!Sitten tulee viel pari ihan hienoo, mut en kyllä ite ihan heti silti ottais.


 
 
Eli tämmösiä. Kaupassa oli kans meneillään tämmönen avajaistarjous, että kaikki -10% alennuksella ja ilman toimituskuluja kotiin! Että sieltä vaan tilaamaan jos joku iskee sopivasti silmään ja lompakkoon. 

2 kommenttia:

  1. Meillä oli ihan vasta koulutehtävä Kipikuteen (eli mm. tuo naamatyyny) tuotteista :D Niillä on muitakin tosi hienoja printtituotteita, mutta hintaahan niiltä löytyy, kuten käsitöiltä aina :S

    VastaaPoista
  2. Jos tarpeeks kauan bongailen kankaita ikeasta ja kirppareilta ja kaikkialta, löydän varmasti jonkun yhtä mukavan kuin tuo naamakangas ja sit voin ite askarrella mulle tyynyn tai pari :D.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...