keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Aina joku paikka on kipeenä!

Tällä hetkellä mm.
-Poski on arka?
-Polvessa mustelma, joka osaa koko ajan osua jonnekin ja sit sattuu.
-Silmiä särkeeee
-Niskat jumissa

Sit en osaa nukkua kun sain kaks viikkoo sitten tämmösen ärsyttävän kuivan yskän joka tykkää häiritä mua varsinkin öisin. Äsken käytin kaks tuntia asuntoja selaillen. Munkin vähäisellä palkalla pystys jo asumaan jossakin, wuhuu! Nyt ois kuitenkin vireillä tämmönen 5h+k kämpän valloittaminen muutaman hengen [neljän] voimin! Siis vasta ajatus, mut ois se varmaan ihan kasvattavaa, välillä kivaakin ja eritoten halpaa asumista. Realistisempi on ajatus, että muuteltais Minnan kaa kesällä/syksyllä jonnekin pitää majaa kaksin, semmosiakin kämppiä on jo näkyny. Törmäsin kans yhteen kämppään Ateenassa, kuulosti kyl aika unelmalka! Harmi et seurustelen ja seurustelukumppani on kiinni intissä, koska muute voisin tota jopa harkita aika tosissani :D.

Huomen meen kattoo musikaalia ja toivon viikonlopulta vaikka rentouttavan kuumaa vaahtokylpyä kera viehkeän inttimiehen. Heihei!

PS. mua ei innosta tän kirjottaminen, koska tää näyttää niin rumalta! Mut en missään välis jaksa/kerkee väsää uutta ulkoasua ja muotoilla tekstejä ja kaikkeeeee, enkä mitään valmisulkoasua halua. Voitte kans osallistua ARVONTAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...