sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Just a ride

Oon kuunnellu tänään vähän Razorlightii joka on ihanaa ja pitkästä aikaa myös Jemiä! Toinen ihana.

Jussin lamppu.

Meni vähän viikonloppusuunnitelmia mönkään, niinkun mulla melkeen aina :D. Ekana lauantaina olin niin kamalan väsyny etten ensinnäkään jaksanu maalata edes koko yöpöytää. Sain aikaseks vaan käydä suihkussa ja syödä, jonka jälkeen rojahdin sohvalle ja nukahin. Tarkotuksena oli mennä Leppävaaraan sotamiestä vastaan, mutta soitin sit että onko ookoo jos tuunkin suoraan sotamiehen kotiin, kun en jaksais matkustella ees taas. Sain kans kamalan vatsakivun, päänsäryn ja huonon olon, joita koitin lievittää makoilemalla sohvalla. Kävin pukemassa ja pakkaamassa tavaraa mukaan yökyläilyyn, jota tuli mukaan varmaan vähiten ikinä! ;O. Muistelin miten bussit menee ja totesin et mul on viel noin tunti aikaa, joten aloin kattoo iskän, äitin ja parin elukan kanssa Poirottia. En kerinny kattoo loppuun asti, kun tajusin että onkin viikonloppu! Että ei helevetti nyt vaan bussit kulkeekin 10min aikasemmin kun arkena, eli olin myöhästynyt bussista, jee. Äiti sit sano et se voi heittää mut Espoonkeskustaan ja hakee samalla siskon töistä.

Sentissä menin automaatin kautta ärrälle lataa matkakorttiin arvoo, koska Helsinkiin piti lähtee sitä leffaa kattomaan ja sinne mennään arvolla! Joku söpö tummaihonen poika avas mulle ärrän oven ja kun kiitin, se viel vastas et ole hyvä! Aikamoista herrasmiesmäisyyttä sentissä. Turun juna oli noin 40min myöhässä, mutta onneks muut junat kulki silti ja pääsin ihan ajoissa junaan. Siellä humalainen mies kiros kovaan ääneen ja kysy kahelta niin perussuomalaisen näköseltä tyypiltä että puhuuko ne suomea :D. Ne vastas puhuvansa ja kerto että Sellossa on varmaan joku ruokakauppa vielä auki. Kello siis oli vähän yli 18.

Jussille kävelin pienen mutkan kautta kun oli viel aika huono olo ja ulkoilma autto. Jussilla syötiin hyvää pitsaa, jonka jälkeen lähettiin kattoo junii ja busseja Helsinkiin ja todettiin et ei keritä mihkään niistä eikä autolla viiti lähtee Helsingin keskustaan ku ei saa paikotettuu mihkään. Katottiin kans jos Omenas menis kyseistä leffaa ja josko siel ois tilaa. Meni siel ja tilaa oli mut huonoissa paikoissa, joten päätettiin siirtää elokuvaa ens viikolle, jollon Jussilla onkin pitkä loma! Alkaa jo keskiviikkona.

Vietettiin sit vaan koti-iltaa eikä oikeestaan ees tehty mitään ja sunnuntaina nukuttiin melkeen KAHTEEN! Voi juma, en oo pitkään aikaan nukkunu noin pitkään ja luulin et kello ois jotain vaille 11 kun äiti soitti. Syötiin, puettiin ja kateltiin piraatti kakkosta kunnes Jussi sano et se heittää mut kotiin jos lähen sen kaa kauppaan ja lähin. Nuudelii, lihaa, myslipatukoita ja muuta evästä Jussille leirii varte ja sit se osti mulle pillimehunkin <3. Josta muute puuttu pilli. Ja koska lotossa on keskiviikkona 12 millii, käytiin myös ostaa kaks rivii ärrältä. Sit puhuttiinkin autossa koko matka et mitä me rahoilla tehtäis ja alunperin mun piti tulla tänne kirjottaakin selitystä siitä, mitä mä  tekisin jos voittaisin 12milliä. Nyt en jaksa, koska vähän nälättää, enkä jaksa enää istuu koneella, mutta haastaisinkin kaikki tämän lukevat blogia pitävät ihmiset kirjoittamaan tarinan/suunnitelman siitä, mitä tekisitte jos voittaisitte 12 milliä keskiviikkona?

Kirjotan ite kans vaikka huomenna. Huomenna alkaa työt uudessa paikassa, jännittäääää mut siitä tulee varmaan miljoonasti kivempaa ku vanhasta työstä. Sit viel jos joku keksis mulle tulevaisuuden niin ois tosi jees! heippa ja kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...