torstaina, marraskuuta 19, 2009

En voi vastustaa kiusausta!

Pakko kirjottaa vähän teeveeraporttia vaikka päätin et vois kirjottaa vähän harvemmin :D. Mut minkäs teet kun kipeenä on tylsää!

Justkun pääsin puhuu et harmi ku tappaja olikin Jimmy Harper's Islandis, kävikin ilmi ettei se ollukaan! Pakko oli kans kurkkaa vika jakso sitten netistä, joten nyt on tämä sarja purkissa. Surutti kyllä vähän lopussa ;(. Mut joo, vähän kökkönen sarja, mutta ihan katsottava silti.

Musta on kyl vähän kurjaa, että tossa Muodin Huipulle sarjassa Antti tippu vasta nyt, vaikka kuten itsekin sanoi, muut ovat paljon taitavampia teknisesti kuin hän. Mun mielestä Antti ei oikein muuta osannu kun keksiä satuja ja kuvittaa niitä, muttei nää kuvitukset kyllä vaatteiksi kelpaa. Harmi että niin moni joutui lähtemään liian aikaisin Antin sijasta. Niin ja Mert näytti söpöltä tänään siinä alkujaksosta! Tokana työpäivänä se oli taas laittanu hiuksiaan vähän liikaa, joka korosti sen munapäätä, tuntuu aina että teevee jotenkin litistää kuvaa kun Mert puhuu. Mietittiin kans siskon kanssa, ett aika outoa, vaikka Mert onkin tommonen homomainen ja siinä alussa se heilauttaa päätään kun maailmanomistaja, se ei oo yhtään rasittava! Vaikuttaa tosi miellyttävältä ja mukavalta tyypiltä ja sit on vielä niin hirmusen  taitavakin ja noin nuorena! Peukut siis sinne suuntaan ^^. Se on hauska äijä se Jarno? se vaan nauraa siellä ja tuntuu olevan ihan pihalla siitä mitä on tekemässä, eikä se ees vaikuta homolta ;O. Mulla siis ei oo mitään homoja vastaan ja musta ne on söpöjä, ellei ne sit oo ihan liikaa stereotyyppisii homoja, jotka on opetellu homoaksentin ja on niin avoimesti niin homoa kun olla ja voi, kun voisivat sen sijaan olla vaan ihan semmosia kun luonnollisesti ovat. Liikaa yrittävä homo on musta aivan yhtä vastenmielinen kuin vaikka liikaa yrittävä hevari, tai hoppari, tai mikä vaan.

Ja jos vielä jatketaan tällä materiaalilla jota voi ruudulta katsoa, niin mä kyllä haluan nähdä sen Uusikuun! Katoin äskö jonkun trailerin ja lueskelin vähän juonta niin voi luoja se vaikuttaa vaan niin huvittavan huonolta, että se voi oikeesti olla viihdyttäväkin! Meinaan kyllä hävetä silmät päästäni kun nään niitä susia, aika tosi huonosti tehtyjä. Ne vois vaikka saada enemmän eri-ikäsiä katsojia ja sitäkautta enemmän rahaa jos jaksasivat tehä noi kunnolla ja käyttää niihin aikaa. Nyt on vaan pakko ollu puskee äkkii leffat ulos kun kirjat on ollu semmonen menestys. Haluisin kans tutustua tähän kirjaosaan, koska kaikki sanoo että ei ne leffat vaan ne kirjat! Mutta samalla oon kans kuullu et oikeet kirjailijat kehuu huonoksi tekstiksi, haluaisin ite lukea ja kattoo et huomaanko sen kökköisyyttä vai pitääkö olla harjaantuneempi silmä.

Esimies muuten vastas mun sairaslomailmotukseen sanoilla: "Jaahas." Mitenhän tämmöseen pitäisi suhtautua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...