maanantaina, marraskuuta 09, 2009

The Return of the JonttuTaustabiisinä, mun paluulle ehkä aavistuksen verran apaattinen, mutta eritäin rentouttava biisi: Johny Cashin Wayfarin Strangerista Burial-remixi.

Viimeisestä kirjoituksestani onkin jo hieman aikaa, valitettavasti. Kynnys tulla tänne kirjottamaan on ollut aika iso viimeaikoina, ku on niin paljon väsyttäny ja jotenki aina ajatellu, että kirjotanpa sitten töiden jälkeen tai huomenna ennen töitä ja niin se on sitte unohtunut. Mutta nyt otin itseäni (kipeästä) niskasta kiinni ja ravistelin pölyt blogiprofiililtani ja kirjoittelu jatkuu.

Vaikka mitä on ehtinyt tapahtua sitten viime blogikirjoitukseni, mutta kaikkea en voi muistaa tai en oikeastaan muista juuri mitään. No töitä on tullut paiskittua paljon ja kassatyö alkaa tulla jo korvista ja sieraimista ulos, eikä huvita enää yhtään. No rahalle on tarvetta, joten jälleen tänään marssin taas palvelemaan asiakkaita. :) Töiden lisäksi olen tehnyt viimekesän interrail matkasta videota, joka muodostuu videoista joita kuvasin täysin satunnaisesti pitkin matkaa, joten video on myös sen muikainen. Itseasiassa video alkaa olemaan jo valmis ja on saavuttanut huiman 2h 10min pituuden, joten saa nähdä jaksaako kukaan sitä edes katsoa. Valitettavasti kaikki eivät edes saa nähdä sitä, koska sisältö saattaisi järkyttää monia. ;D Pätkiä siitä voin kyllä näyttää.

Ostin myös uuden tietokoneen ja näytön, jotka ovat niin hyviä, että ovat mainitsemisen arvoisia. Tämän lisäksi (kuten jo varmaan kuulittekin) alkoholilakkoni meni puihin, mutta oikeestaan se ei harmita juurikaan, koska lopetin sen syystäkin. Älysin yhtä jos toistakin alkoholista ja sen käytöstä sen lyhyehkön tauon aikana, jolloin välttelin alkoholia. Silti ehkä vähän harmittaa. Mutta nyt aiheen vaihdos, koska olen liian aamuinen filosofisoimaan asiasta sen enempää ja ehkä niin on hyvä. Ainiin ja ehkä ilahduttavin asia mitä tämän aikana on tapahtunut on se, että olen löytänyt uuden harrastuksen... neulomisen! Ihan mielettömän siisti harrastus, suosittelen kaikille, myös miespuolisille lukijoille. Vielä olen tietenkin aika amatööri ja työn ohella ei kauheasti jaksa, mutta paranen kokoajan. Ehkä jossain vaiheessa vielä opin neulomaan vaikka mitä. ;D

Mitäs muuta... niin, tatuointi idea on jäänyt vähän taka-alalle, samoin kuntosali ja monet muut asiat joita kesällä ja syksyn alussa kiinnosti kovasti. Jotenki tämä pimeys ja harmaus on imenyt musta kaiken pirteyden ja luovuuden. Oispa jo kesä, mutta onhan tossa vielä toi armeijaki välissä jolloin mun rakkaat luonnonrastat lähtee kiitämään. Oon tosi huono herää aamuisin ja intissä se pitäs tehdä jo kuudelta, saa nähän miten pää kestää. :D

No joo, ehkä tässä on jo tarpeeksi tekstiä palauttamaan mut blogikirjoittajan listoille. Heippa ja piristystä kaikille tähän harmauteen ja pimeyteen! Kuunnelkaa hyvää musaa, unelmoikaa ja eläkää unelmanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...