torstaina, marraskuuta 26, 2009

Onnekasta!

Mun onni käänty heti ton epäonnen tiistain jälkeen ja haluunkin nyt kertoo mut kahesta aika loistavasti päivästä! Alotellaan ihanan pirteellä biisillä, johon oon ihan koukussa ja josta oon tykänny nyt jo muutaman kuukauden, eli olkaas hyvät ja rakastukaa myös:Nonniin, nyt alkaa tarina. Keskiviikkona alotin päivänä vähän synkeissä tunnelmissa, koska töihin ei ollu mitään hinkua ja tiistai oli ollu aika kurja päivä kaikenkaikkiaan. En heränny yheksältä vaan siirsin herätystä eteenpäin, koska en halunnu nousta uuteen kurjaan ja sateiseen synkeään päivään. Kuitenkin oli pakko joskus herätä, pukeuduin, söin ja lähdin töihin. Eka kiva yllätys oli, kun äiti kurvas pihaan, koska heitti pikkuveljen ja naapurin kotia, joten sain sitten samalla kyydityksen bussipysäkille! Tää melkeen kilsan matka on ollu mulle vähän raskas tän taudin takia. Jäin sit kyydistä eri pysäkille josta normaalisti nousen kyytiin, koska kyydillä pääsi ja tällä pysäkillä on penkkikin! Joka kylläkin oli mräkä, mutta äiti heitti mulle muovipussin jonka päällä pystyin istuu ilman et housut kastu. Istuskelin siinä aika tyytyväisenä ja kuuntelin musaa, kunnes bussi tuli ajallaan! Tämän ansiosta kerkesin vaihtamaan kasikakkoseen, joka on aika erikoista ja kasikakkoseen hyppäsi ihanainen Samppa jonka näkeminen ei voi olla piristämättä! Juteltiin hetki kunnes jäin kyydistä ja työpaikalle kävelin aivan pirteänä, normaalisti kun laahustan :D. Kun pääsin sisään, mut käskettiin hakee poitsui koulusta ja ilahduin, koska sain jatkaa musankuunteluu kymmenisen minuutia lisää! Poitsut kans käyttäyty ja oli tosi kivaa seuraa matkalla takaisin ja olin iloinen! Muutenkin työpäivä suju tosi muksasti ja viihdyin jopa! Kotiin pääsin sitten työkaverini kyydillä joka asuu lähellä meitä, joten ei tarvinnut matkustaa koko loppuiltaa. Kotona söin ja kattelin vähän teeveetä kunnes Laura soitti ja tuli hakemaan mut niille. Otin mukaan simpukkasuklaita ja leffoja.
Töissä olin kollareissa ja jossakin normipaidassa, ja kotona heitin päälle viiden euron vilan mustat housut kirpparilta, sekä miesten tommosen vihreen neuleen, 50senttiä kirpparilta. Kuvassa myös helmet 50senttiä kirpparilta, likainen peili ja muutenkin vähän huono kuva :D.
Lauralle ja Johannalle päästyä jutskattiin vähän aikaa kissoista kunnes tuli Minna ja lähettiin kaupasta hakee sipsiä, dippiä ja limua, jonka jälkeen leffailta alkoi elokuvalla nimeltä Rakkauden kahvila, mutta mä ja Minna selattiin cosmoo ja kaikki jutteli kaikenlaista, kunnes todettiin et ei kukaan jaksa seurata tätä leffaa ja vaihettiin leffaan nimeltä Carolina, joka oli erilainen, virkistävä, outo ja hyvä! Suosittelen kaikille! Vaikka olikin ehkä vähän liian ennalta-arvattava välillä, mut ei se mitään! Sitten leffa loppu ja lagattiin hetki kunnes Laura sano et sen pitää heittää auto äitille ja päätettiin Minnan kaa lähtee. Hyvästeltiin Laura ja Johanna [Lauran pikkusisko] ja lähettiin ajelee kohti Espoon metsiä. Suut kävi koko automatkan kiivaasti ja jatkoi vielä kun Minna parkkeeras meiän pihaan. Minna sit sammutti auton ja lopulta juteltiin lähes kolme tuntia kunnes autossa alko tulee vilposta ja päätettiin et vois jo lopetella. Toivotin hyvät yöt ja turvalliset matkat ja menin kotia nukkumaan. Täytyy kyllä myöntää että luin vielä jonkinaikaa Mustesydäntä, joka loppuu kohta, mutta kai mä vähän kolmen jälkeen aloin nukkuu? Teki kyllä tosi hyvää tuo kolmetuntinen juttutuokio. Suosittelen semmosiakin!

Tänään sitten päätin aamulla  että saan nukkua pidempään koska väsyttää ja lähin iloisena töihin. Jossain vaiheessa väsyin kyllä aivan täysin, mutta pakko oli silti jaksaa! Yksi työkaveri oli kipeenä ja häntä kävi sijaistamassa aamulla eräs hauska kuviksenmaikka, joka kyllä piristi, koska on niin mukava ihminen! Päivä meni aika mukavasti enkä jaksanu odottaa että nään Jussin, joka tuli mut hakemaan töistä meille. Voin kyl kertoo että oli aivan mahtavan ihanaa nähä Jussia, koska ei oltu nähty kolmeen viikkoon! Kuunneltiin musaa, katottiin salkkareita ja saunottiin pitkään ja hartaasti eikä hymyä saanu kyllä naamalta veks millään! Kolmen viikon paussi tekee kyllä hyvää suhteelle ;). Ihan kun ois vasta tavattu :DD. Aaw mul on ihana mies <3. Alla mahtava kuva meistä!Huomenna ois ihkuisaa jos pääsis käymään kirpparilla ja sit pitäs työstää Jussin lahjajuttuja ja viikonloppu onkin täynnä muksaa tekemistä, tai ainakin toivottavasti muksaa! Ihanaa olla ilonen! Nytkin istun tässä kirjottamassa kera iloisen musiikin ja suklaan! Nauhalla on Muodin Huipulle, jonka käyn vielä kattomassa iltapalaksi ja huoneessa on ihanan pehmeä valaistus, ihanaa on elämä just nyt :D.

Lopuksi vielä kuvasarja nimeltä peikko sairastaa! En nyt tiiä että miksi noi edes laitoin, mutta kai mä saan blogiini laittaa mitä haluan? :D. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...