maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Tidiii!

Eilen ratsastettiin neljän hengen voimin ja voi luoja ne heposet oli niin söpöjä <3. Löydettiin perille talli Fagerängille helposti, ja pihalla meitä odotti hauveliini ja kissakin vilahti. Tallissa meille esiteltiin heposia ja saatiin siitä sitte valkata millä halutaan ratsastella. Ite ihastuin Teista-nimiseen tytsyyn jo heti kun näin kauniin rusehtavan värin! Tällä neidillä oli kanssa vähän temperamenttia, eikä hänelle saanut selkää kääntää :D. Meille vaan osoteltiin paikkoja, että mistä löytyy harjaa ja kaviokoukkuja ja sinne vaan menkää bokseihin niitä hoitamaan ja tuolla on satulat ja vehkeet ja kypärät ja hakekaa sieltä juttuja! Oli kyllä ihanaa harvailla Teistaa, vaikka neiti olikin aika tosi kuranen! :D. Oli kivaa harjaa hevosta jolla on oikeesti karvaakin, kun joskus pienenä hoitelin vaan ihan lyhytkarvasia heppoja. Oli kans muksaa puhdistella kaviot, laittaa suitset ja tehä kaikkee mikä tuli ihan kun luonnostaan, vaikka viimeks oon noita hommia tehny 12 vuotta sitten!

meistä yksi ei ollut koskaan istunut hevosen selässä ja silti meiät kehotettiin hevosten selkään jonka jälkeen seliteltiin vaan nopsasti et miten hevonen toimii :D. Useimmilla talleilla kun vaaditaan vähintään alkeiskurssi ennenkun pääsee ees ohjatulle tunnille. Ja Allu, meiän hevosneitsyt, pääs jopa laukkaamaan ekalla kerralla ikinä hevosen selässä :D. Aivan mahtavaa mun mielestä, siis että ensikertalainen pääsee heti jo koklaa kaikkee ja myös se laukkaaminen! Niin mahtavaa kun saa semmosen ison otuksen laukkaamaan ja ite on kyydissä, woou! Myös välillä unohin kokonaan ympäröivän maailman kun vaan vaelsi metsässä hevosen selässä. Paluumatkalla nähtiin myös jotakin bambeja, enkä oo kyllä ikinä peuraeläimii nähny hevosenselästä!

Tallilla sit riisuttiin hevoset ja annettiin niille ruokaa. Kävin pesee kuolaimii jonkun käytävän päässä, jossa oli POSSUJA! aaaw, tai no ainakin yhen possun näin siellä. Satulahuonees meille oli tarjolla kans glögii ja pipareita ja varattiin jo heti seuraava ratsastuskerta porukalla ja varasin kans samalla yhen kerran mulle, äitille ja siskolle. Enää kolmetoista päivää niin pääsee takasin! Se hevosen hoitaminen oli kyllä tosi rentouttavaa ja terapeuttista! Voisin tulla tallilla vaan harjailee hepoja ^^. Kivaa pitää niistä huolta.

Ja lyhyesti tästä päivästä; kauhee manantai töissä, mutta oli mukavaa käydä äitin kaa pitkästä aikaa kirpparilla, josta kannoin levyjä ja kirjoja hyvän kasan! Myös yksi paita ja muutama koru löysi kotiin.Viime yönä näin jotakin skinssi-unta, joten siihen liittyen video! Skinssiin liittyvii videoita ei voi laittaa tänne suoraan katottaviksi, joten siksi vain linkki. Mutta uhah kun on noi Skinssit 1-2 niin paljon ihanempii ku toi uus! Hahmot, juonet, kaikki.

Haluisin kovasti käydä shoppaamassa, vaikka aina tuleekin paha mieli kun ei sit viitikään pihinä ostaa paljookaan :D. Haluisin kans käydä syömässä kiinalaista ja sit leffaaaan!

Mutta ei muuta, heippa!

1 kommentti:

  1. For the reason that the admin of this web site is working, no hesitation
    very rapidly it will be well-known, due to its feature contents.


    my weblog - home cellulite treatment

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...