lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Ladykillers

Perjantaina mun olis pitäny kattoa vaatekaappi läpi ja poistaa sieltä turhat kappaleet sekä säätää Jussin lahjan kanssa. Vähän tein kumpaakin mutten tarpeeksi, onneksi kuitenkin tajusin että Jussin synttärit onkin keskiviikkona eikä tiistaina, joten yks lisäpäivä aikaa!

Viimeyönä sain kans yllätysvieraan nukkumaan mun kanssa, joka oli hauska ylläri :D. Aamulla äiti heitti vieraani kotiin ja jatkoin ite unia yli kahteentoista, datasin, autoin ruoanlaitossa, söin, puin ja lähin Jussin kanssa heseen syöpöttelee, kylläkin ilman hampurilaisia! Sitten alkoi Adventtitäräys, jossa oli yhteislaulua, aarteenetsintää, livemusaa, iltapalaa ja lopuksi messu, jonne ei jääty kylläkään. Tulee kyllä aina hyvä mieli kun on noissa tapahtumissa käyny, voisi yrittää useamminkin :D. Ja huomenna, huomenna ratsastamaaaan! Jeee!

Livemusaa tapahtumassa tarjoili The Hillman Hunter, joka veti kyllä tosi muksan keikan! Tässä yksi biisi josta ainakin itse pidän:

Nyt mua odottais se vaatekaapin selaaminen ja voin kertoo et nyt tänään teeveestä tuli toi Ladykillers-niminen elokuva, ellei vieläkin sielä pyöri, joka on kyllä hauska elokuva! Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...