lauantaina, marraskuuta 07, 2009

Kivaa

Tuli sitten tauti, voi jee! Osuu kuitenkin tosi sopivasti just silleen, että sairastan tässä viikonlopun ja siten maanantaina oon ihan terve ;(. No mutta onhan aina seuraava viikonloppu! Eipähän ainakaan tartte tehä mitään.

Voisin kans kertoa, että kissat on joskus tosi rasittavia. En tiiä yhtään miksi, mutta jotkut tän talon kissoista on tykänny alkaa harrastaa sisälle pissimistä. Meillä kyllä on siis hiekkalaatikkokin niille sisällä ja jokainen kissa käy ulkona päivittäin, että ois ihan mukava tietää et mikä noita riivaa kun täytyy pissiä sänkyjen alle ja kaikkiin mukaviin paikkoihin joista voi olla vaikea siivota. Mutta viime yönä suutuin kyllä aika tosissani, sillä kissa oli pissiny mun SÄNKYYN! Ne ei ikinä ennen oo pissiny muualle kun lattialle ja nyt sitten sänkyyn. Se onneksi rajaa syyllisiä hieman, sillä ainakin viisi kissoista nukkuu mun sängyssä toisinaan, joten ei ne pissis omalle nukkumapaikalleen, on ne sen verran siistejä eläimiä kuitenkin. Eli syyllisiä jää jäljelle kaksi, nämä meidän nuorimmat tytsyt, eli Harry Potter ja Irlantilaisjapanilainen. Oli myös niin ilkeä pissaaja, että oli pissannut KAHDEN peiton päälle, sekä yhden tyynyn ja mun pahmolelukoiran päälle! Pesuun meni myös lakanat ja petauspatja. En tajuu miten voi mennä läpi kahesta peitosta pussilakanoineen, tyynyn kulmusta, pehmolelukoiran tassusta ja vielä lakanasta ja petauspatjaan asti. Noh, saimpa ainakin vaihettua petivaatteet.

Katoin äsken leffan nimeltä Chaos ja olin ylpee itestäni kun tunnistin toisen pääosan esittäjän Ryan Phillippeksi! Oon nähny ton meikkosen varmaan kerran jossakin Reese Witherspoon-dokkarissa ja muistin vielä nimenkin! Ihastuin kyl kans vähän Jason Stathamin ääneen, tai oikeastaan aksenttiin, vaikka en miekkosesta muuten niin pidäkään.
Ryan Phillippe vs. Jensen Ackles, vähän samaa näköö? Leffaa katellessa kiinnitin kans huomiota, että Phillin suun seutu liikkui vähän samalla lailla ja kulmakarvat kurtistuivat samankaltaisiin asentoihin kuin Wentworth Millerin.

Eilen illalla tutustutin muun perheen herkkuun nimeltä: mutakakkuananaskermavaahtojäätelö, nami! Ai että on kyllä hyvää tuore ananas <3.

Heippa!

2 kommenttia:

  1. Mein pitää pitää viel miittiä jossain välis :) Silleen että mun ei tartte juosta kaiken maailman keikoille sinä päivänä ^^ Niih on aikaa hengailla ja syödä kakkua ja ananasta <3

    VastaaPoista
  2. niin totta! Pitää alkaa suunnittelee ja kyselee päivämäärii, ainakin yks miitti ennen heppastelua!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...