maanantaina, marraskuuta 02, 2009

TV

Oon teeveenorja ja rakastan kattoa hyviä ja huonoja sarjoja, realityy ja dokumentteja, leffoja  ja musavideoita, oikeestaan mitä vaan :D. Jussi sanoo et katon liikaa teeveetä, mut kai mä nyt saan jos kerta nautin siitä? Sitäpaitsi katon kans joskus noit dokkareita tai muita ohjelmia joista voi oikeesti oppiakin jotain, joten eikai musta ihan idioottikaan tule :D.

Mietin tossa viime Mentalistii kattoessani, että mitenhän isot noi kaikkien FBIn, CSIn, CBIn, ABCn, jne... vaikutusalueet on. FBI nyt voi varmaan tunkee nokkansa minne vaan, mutta just esim. joku Mentalist-porukka, joka jaksossa ne tutkii ihan erilaista paikkaa, joskus on synkkää metsää metsästäjineen, joskus kauniita vuoristomaisemia, joskus kasinoita Nevadassa, joskus maanviljelijöitä ja joskus idyllistä kyläyhteisöö eikä varmaan tää ihan kaikki mahu kovin pienelle alueelle. Paljo menee työaikaa kun ne niillä citymaastureillaan ajelee noita tutkimaan ja sit ajaa taas asemalleen jossa Jane nukkuu vähän sohvalla ja sit lähtee tutkii taas jotakin kengänpohjasta jäänyttä purkkaa. Sama kans kerra kaksnelosessa kun Jack matkusti muistaakseni Washingtonista Meksikoon yhen jakson aikana autolla.

Teeveellä jatketaan ja täytyy kyl sanoa, että kun Suomeen ekan kerran rantautu jenkkien Huippumalli Haussa, en ymmärtäny yhtään et miks ihmiset sitä kattoo enkä ite jaksanu yhtään seurata, mutta sitten alettiin näyttämään näitä brittien, kanadalaisten ja aussien ohjelmii ja olin heti kattomassa jokasta jaksoa. Tottakai siis myös suomalaista, mutta se nyt oli suomalainen joten piti tukea :D. Nykyään oon kyllä katellu myös jenkkien kausia silleen sivusilmällä, muttei oo haitannu yhtään jos on jääny jaksoja näkemättä ja niistäkin jaksoista jotka katoin, kelaan yleensä vaan ne tehtäväkohdat ja tuomariarvostelun jotta nään valmiit kuvat/videot. Huomasin kans saman jenkkien syrjimisen kun katoin eilen Mallimaailman Huipulle-sarjan ekan jakson. Eilen siis alkoi kyseisen sarjan amerikkalaisversio. Oli kyllä niin jotenkin teennäistä ja pinnallista ja jotenkin ällöttävää se touhu! En tiiä miksi, mutta brittien versio tästä hakkas kylläs jenkit ihan mennen tullen ja samoin kans noissa huippumalli-ohjelmissa. En kestä kattoo ku Tyra Banks sekoilee ja vääntelee naamaansa, olkootkin vaikka kuinka hyvä malli ja vaikutusvaltainen ja viisas ja mitä, mutta minä en pidä. Vaikuttaa tekopirteeltä nukelta koko naikkonen, kuten lähes kaikki amerikkalaiset kisailuohjelmat nyt yleensäkin. Gladiaattorit on ehkä ainut tommonen jenkkijuttu jota jaksoin kattoa, koska se nyt oli niin paljolti vitsi koko homma :D.

Sekavaa tekstiä muttei haittaa! Heippa, meen syömään pullaa!
PS. tänään oli aika perusmaanantai töissä, eli kaamea :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...