sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

Sairastaminen jatkuuTorstaina lääkäritäti sano, että jos olo huononee tai kuume nousee niin takaksin lääkäriin ja heti. Eilen sitten heräsin kamalaan oloon, kävin juomassa ja koitin nukkua lisää. Nukuin pari tuntia ja heräsin kuumeiseen oloon, eikun kuumemittari kainaloon ja kolmeekasia näytti. Eikä ollu kyllä olo kuumeesta huolimattakaan kovin terävä. Soiteltiin diacorii johon ei meinannu millään saaha yhteyttä, jorviin jossa sanottiin et jonoo on paljon ja vielä diacoriin, jossa sanottiin että voin tulla paikalle vaikkei aikoja olekaan, että ne hoitaa mut jossakin välissä.

Äitin kaa lähettiin sit ajelee kohti isoo omenaa ja mulla oli hirvee olo eikä äitilläkään kovin kehuttava, kun sekin on kipeenä nyt. Iskä oli himoksella, joten se ei voinu auttaa tässä kuskausasiassa. Diacorin aulassa pyöri free willy, jota äiti ei halunnu kattoa. Ei onneks tarvinnu kovin kauaa odottaa kun pääsin lääkärille, joka oli ihan erikoislääkärimies! Se katteli mun poskionteloita jollakin ihme laitteella joka oli jännää ja sitten otettiin röntgenkuvat keuhkoista. Lopulta sain uudet lääkkeet ja päästiin jonottaa apteekkiin. Ekaa kertaa koko taudim aikana, joka on nyt kestäny jo yli viikon, mulla oli nälkä. Oli hauskaa tuntee pitkästä aikaa jotakin normaalia :D.

Tiistaina on mun vika sairaslomapäivä, ellei nyt olo huonone taas. On kyllä outoo olla poissa töistä puoltoistaviikkoa yhen taudin takia. Vaikkakin tää tauti ois jo heti lyhentyny jos oisin saanu tietää siitä diacorista aikasin....

Torstain lääkärireissulta sain kans kannettavan mukaan ja nyt voin dataa sängyllä! Voin kyl sanoo että windowa seiska on parempi ku vista ;D. Tää on oikeesti just sopiva ja käytännöllinen. Vistalla oli heti ihan hukassa ja hukassa pysykin, mut tän kans osaa kaiken heti.

Missasin sopivasti lumikelit tässä sairastellessa ;(

Tänään aatelin kans hakee loputkin kreikkakuvat iskän koneelta ja sitten voin alkaa kirjottelee kreikkapäiväkirjaa! Heippa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...