torstaina, marraskuuta 12, 2009

Lääkäreitä

Tulin siis kipeäksi jo viime perjantaina ja siinä vähän kipeilin viikonlopun. Maanantaina olin jo lähös töihin, kunnes kuume iski ihan yhtäkkiä, ja kaikki muutkin säryt ja kivut ja ilmotin etten oo tulossa. Otin kans yhteyttä esimieheen ja kysyin, että miten nyt toimitaan, kun Espoossa rokotetaan riskiryhmiä, eikä siksi terveyskeskuksiin oikein pääse hakee sairaslomaa, varsinkaan jos kaikki oireet viittaa sikaflunssaan.

Tiistaina lähetin taas viestiä töihin ja työnantajalle, että kipeenä tässä ollaan vieläkin ja kyselin taas tuosta sairasloma-asiasta. Keskiviikkona sama juttu, jolloin sain illalla esimieheltä viestiä, jossa hän kyseli, että olenhan käynyt hakemassa sairaslomaa lääkäriltä. Vähän ärsytti siinä vaiheessa ja mietin, että onko se ollenkaan saanut niitä mun viestejä edes perille, kun kaiken niissä selitin. Selitin siis uudelleen tilanteen ja sain vastaukseksi, että Diacor hoitaa työterveyden että mene sinne. Olin vähän että kiitos kauheest kun info kulkee! Miksei se nyt voinut sillon heti maanantaina kertoa mulle tätä? Tai vaikka sillon kun mut palkattiin? Noh, tänään sit soittelen sinne ja pääsen vähän tutkittavaksi. Saavat kyllä kuunnella keuhkot koska tää rohina ei ole kovin normaalia. Ja Kuumekin nousi takasin viime yönä, halleluja.

Ärsyttää vähän muutenkin kun mitkään tommoset paperihommat, kuten työsopimukset, palkat, sairaslomajutut, haastattelut, uudet työntekijät ja kaiken infon kulku ei toimi tuola oikeestaan yhtään. Kaikessa on aina ongelmaa eikä mua oo oikein opastettu yhtään mihinkään. Välillä mua vähän jeesaa mua viikon kauemmin töissä ollut tyyppi. Kolmas sit onkin ollut vähemmän aikaa kun minä ja kysyy multa neuvoo joskus ja kaksi muuta vielä on toisilla palkkalistoilla Espoon kaupungilta, eli niitten jutut menee erilailla. Niin ja tätä esimiestä ei saa koskaan kiinni jos haluais jotakin kysyä ja sitten jos saa sen kiinni ja kysyy, sen vastauksen äänensävy on semmonen, että tuntee ittensä täysin idiootiksi eikä kyllä huvita enää toista kertaa kysyä.

Tekis mieli vaihtaa työpaikkaa, koska tuolla mulla on niin vähän tunteja, ja kun ois aikaa tehä enemmänkin. Tuntuu vähän turhalta, vaikka itse työ onkin ihan mukavaa suurimmaksi osin ja työkaverit kanssa.

Voisin kans kertoo et mä vihaan soittaa paikkoihin! Musta se on ikävää. 

2 kommenttia:

  1. Vaihda työpaikkaa! Kuulostaa kyllä todedella röyhkeeltä tollanen. Meille kerrottiin heti kaikki oleellinen tieto, ku tulin töihin. :)

    VastaaPoista
  2. oon jo ruvennukin ettimään uusia töitä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...