keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Aaaaa, aurinko!

Ihanaa kevättä! Nyt jo toista viikkoa kolmisen kilsaa töihin kävellen ja välillä hölkäten on ollu siinä mielessä ikävää, että tulee kuuma! Kevättakkiin oon vaihtanu kaks viikkoa sitten, mutta sekin tuntuu olevan liikaa tuolla matkalla. Pakko on kuitenkin pitää hupparia tai jotakin pitkää paitaa takin alla, sillä muuten lapsia vahtiessa pihalla suhtkoht paikalteen tulee kylmä. Myöskään edelleen kevyempää takkia ei voi ottaa samasta syystä. En viitti kuitenkaan viiä työpaikalle erikseen jotakin hupparia/takkia vaan sitä pihallaoloa varten, kun ei niitäkään liian montaa kipaletta ole! Jos sitten tarvitseekin kotona juuri sitä mikä jäi työpaikalle. MUTTA ei saa valittaa kun on lämmin! Tänäänkin kerkesin sen verran paljon auringossa olemaan, että nyt tuntuu kyllä naamassa että paistetta on saatu! Viimepäivinä peilikin on todennut naaman päivettyneen, kivaa!

Harmi kun hanki ei anna, tekisi niin mieli jokainen aurinkoinen päivä matkustaa keskelle peltoa kera viltin ja loikoilla lämmössä <3.

Tänään kasvateltiin lasten kanssa paprikaa, kissanruohoa ja rairuohoa! Veetipoika ilmoitti jäävänsä odottamaan että kasvit kasvavat! Kerroin että siinä voi mennä monta päivää :D. Hauskaa oli kun ne suurimmatkin viikarit olivat innoissaan tuunaamassa minikasvimaataan. Olen myös bongannut uuden adoptoitavaksi soveltuvan poitsun tuolta ryhmästä. On ne lapset oikeesti mukavia! Tänään olisi samalla koululla Taiteiden ilta, joka on jokavuotinen tapahtuma, johon lapset ihan ite saavat suunnitella kaikenlaisia esityksiä. Yleensä on musiikkia, tanssia, voimistelua, näytelmiä ja mitä ikinä lapset keksivätkään. Ohessa myös buffetti, jolla kerätään rahaa retkikassoihin sun muihin. Muutamat vanhemmat kyselivät lapsiahakiessa että tulenko, mutta en kyllä taida jaksaa. Lähes joka vuosi sielä olen ja suon itselleni nyt lomaa lasten huipputarkasti kösikirjoitetuista ja ohjatuista näytelmistä :D. Ihan hauskojahan ne on, mutta myötähäpeä on usein suuri niitä katsellessa :D. Anteeksi nyt vaan kaikille.

Nyt odotan eniten, että äiti, veli ja sisko tulee kyseisestä tapahtumasta, koska saan tuliaisiksi naapurilta lainattuja Simssejä, joita voin asennella ja huomenna pelaaminen alkakoon! Sillävälin voisin vaikka dataa, pelata katamaria tai sitten jatkaa/aloittaa ikuisuusprojekteja kuten huonekalujen maalaamista ja vaatteiden tuunaamista. Saan kyllä todennäkösesti ompelukoneen räjähtämään jos äiti ei ole auttamassa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...