tiistaina, maaliskuuta 02, 2010

Festarikesä

Tittiditiii Ruissin kiinnitykset näyttää tosi makoisilta! Pitkästä aikaa festarit joiden esiintyjäkaarti näyttää noin hyvältä! Sinne vissiin menee rahaa kesällä nyt ainakin, toinen on tuo Ankka, jota aina silmäilen innostuneena. Usein menee jotenkin kummasti riparit Ankan päälle, joten oon käyny sielä vasta kerran ;O. Mut se on kätsä ku on pk-seudulla ja silti kunnon festarit! Pidin ruissista taukoa kesän vaiko kaksi, joo kaksi, koska yhtenä kesänä suuntasin Provinssiin vaihteeksi ja viime kesänä en sitten festaroinut olleskaan ;(. 14-vuotiaana kävin ekaa kertaa ruississa ja siitä se sitten lähti kesäperinne, että kiva on festaroimassa käydä kerran kesässä! Onpas huonoa tekstiä.

Mutta mun ihkutuskohteet, joita haluisin mennä katselemaan Ruissaloon ovat: BILLY TALENT, jonka oonkin jo ruississa kerran bongaillu ja hyvä keikka oli! RISE AGAINST, jota käytiin Jussin kanssa kattelemassa viime lokakuussa. THE SOUNDS, jonka oon nähny kahesti tai kolmesti, mutta niiin hyvä livebändi! THE ARK, jota oon kans todistanu muutamaankin kertaan, mut kuka nyt ei Olaa rakastais? Sitte suomalaisista löytyis DISCO ENSEMBLE, jonka oon myös nähny kahesti tai kolmesti ja PMMP, jonka senkin oon nähny jo. Niin ja DON HUONOT on aika hyvii vaikka nimi onkin huono ^^. Ohan tuol myös Staminaa, Lauri Tähkää ja Baseballseja, jotka on varmaan kivoja kans! Vikaa en ole koskaan todistanut livenä. Näistä kiinnityksistä ainoastaan Baronass oli tuntematon nimi mulle, kaikkia muita oon joskus kuunnellut enemmän tai vähemmän, jotta tiiän mimmosta musiikkia edustavat. MUTTA paljon on tietty vielä tulossa! Toivon kaikkia kivoja jotka kiinnostaa, mutta toisaalta se on sitten kurjaa jos niitä hyviä menee päällekäin ja joutuu valitsee liikaa et mitä menee kuuntelee ;(.

Tänään sain töissä todistaa ja purkaa yhtä suruisen kuuluisista raivokohtauksista, joita yksi nenäkäs pikkutyttö tykkää järjestää :D. Eilen sitten kun menin syömään puuttuvia kaloreita, söinkin vahingossa 200 liikaa! Nytten on koossa tällepäivälle 1300 ja kaksi vihreää palluraakin jo! Aattelin kuitenkin syyä vaan 1800 tänään jos mitenkään pystyn, koska eile meni yli :D. Eilen kiloklubi kans ilmotteli, että voisin esim. venytellä, joten voisin koittaa tänään jonkinmoista venyttelytuokiota. En tänään ees kävelly töihin ;(. Tekis mieli maalaa toi yöpöytä tänään, mutten tiiä jaksanko sittenkään tai kerkiinkö :D. Mut nyt en jaksa tunkee enempää asiaa tähän postaukseen, koska yritin kerrankin et yks teksti keskittys vaan yhteen asiaan, eli tämä tohon ruissiin! Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...