keskiviikkona, maaliskuuta 03, 2010

Otsikko

Eilen ahisti ihan sikana kaikki! Tai siis niinkun tulevaisuus lähinnä. Mitähän hittoa mä nyt rupeen oikeesti tekemään joskus syksyllä? Miks pitää ahdistua ja stressata ihan kaikesta? Tarviin rauhottavia et selviin arkipäivistä :D. Tiiän kylläkin pari tyyppii jotka on saanu rauhottavii kouraan vaan kertomalla et "mua ahistaa joskus." Eli mä saisin aika helpolla kyllä semmosia! Mutta ehkä mä ainakin nykyään pärjään varsin hyvin ilmankin, koska on ollu jo monta jopa kahen viikon jaksoo ku ei oo ollu semmosta katastrofaalista ahdistuspäivää! Edelleen on semmonen pysyvä pieni ahistus tulevaisuudesta, mutta vähän jo helpottanu sitten eilisen. Vaikeeta mun tulevaisuudesta tekee se, että Jussi kuuluu siihen. Se on helpottava tunne tietysti, ettei ole yksin vaikka mitä nyt tekis, mutta se kans vaikeuttaa, varsinkaan ku ei tiiä että kauan se Jussi tuola intissä viihtyy ja mitä se haluais intin jälkeen tehdä.

Pitäs varmaan perustaa semmonen henkkoht blogi, johon vois kirjotella ihan kaikkee, vaikka toisaalta haluisin kans kirjotella tänne ihan kaikkee, mutta se on vaikeeta epäanonyymisti, kun varmasti joku aina suuttuis :D. Mutta, nyt tämä postaus on aikalailla mun henkilökohtasia ongelmia vaan, voi skippaa jossei kiinnosta purkautuminen.

Mutta siis, mun tulevaisuudenongelmia/suunnitelmia on seuraavia:

-Haluaisin muuttaa mahdollisimman pian, mutten periaatteessa voi, koska juuri nyt joutuisin muuttamaan yksin, eikä sellaiseen ole varaa. Mulla on myös työpaikka aika lähellä kotia, jollon olis tosi epäjärkevää muuttaa kauemmas.

-Koska en voi muuttaa heti, haluaisin muuttaa kesällä tai syksyllä Minnan kanssa johkin kolmioon. Tätä suunnitelmaa varjostaa se seikka, että pitäs saaha kesätöitä, koska seurakunnanhommilla[=pari riparii] ei kyllä saa tarpeeksi rahaa asumiseen. Olen jo hakenut noin kuutta työtä, saa nähä mitä sieltä vastataan ja kerran viikossa ainakin katselen aina uusia. Tässä suunnitelmassa on myös se mutta, että jos käy niin, että Jussi tuolta kotiutuukin, haluaisin tietysti sen kanssa asua, jollon toisaalta Jussi vois tietty muuttaa mun ja Minnan kaa sinne kolmioon, mutten tiiä haluisko se. Ja haluisko se nyt ylipäätään muuttaa :D. Sitten on myös se, että Minna PÄÄSEE oikikseen, joten se ois opiskelija. Mä en vielä tiedä, että haenko mihkään opiskelemaan, mutta jos haen, se on joku ammattipuolella, joten luultavasti pääsen sisään. Mutta en haluaisi oikeastaan opiskella vaan tehdä jotain kivoja töitä. Mutta koska en tasan löydä kivoja töitä, pitäs opiskella. Mahdollisuudet siis on, että Minna on opiskelija ja minä en, jollon yhteisen asunnon ettiminen on vaikeempaa kaikkien järjestöjen kautta, jotka yleensä lähinnä opiskelijoille TAI nuorille työssäkäyville. Eli siis, tämä suunnitelma on kesätyöpaikasta kiinni jos kesällä ois muutto sekä opiskelujentoteutumisesta, jos syksyllä.

-Sitten tämä opiskelu. Haluisin opiskella media-assistentiksi, mut mitähän hittoo nekin muka tekee? Voisin siis tykkää siitä ja voisin olla myös hyvä siinä, mut google sanoo, että valmistuvilla pätevyys toimia jossakin avustavissa tehtävissä. Mua ei paljoo kiinnosta opiskella kahtakolmee vuotta että oon pätevä avustamaan, jee. Sit on se iänikuinen nuorisotyö. Simo sano että Huopalahes voisin sitä opiskella ja sit tietty on toi grani. Grani mua pelottaa, koska siel on kuulemma friikkii porukkaa :D. Huopalahti ois helsingissä. Miinukset molemmille. Mut sitte ku oon opiskellu nuorisotyötä vuosia, mitä jos en haluukaan tehä sitä kun kuitenkin haluun perustaa kahvilan? Haluisin kans opiskella parturikampaajaks/kosmetologiksi tai jokskuks semmoseks, koska mä tykkään kamalasti laittaa toisia! :D. Toisaalta en ikimaailmassa haluis tehä esimerkiks parturikampaajan hommia. Taikki ois unelma monien linjojen kanssa, mut oon liian taiteilijaluonne sinne :D. Ahdistuisin eniten ikinä.

-Sit niin haluisin perustaa sen kahvilan, mut en osaa yhtään keksii et mistä alottaisin tän unelman toteuttamisen? Lottosin jo väärää lottoo :D.

Mä haluaisin vaan kämpän, jossa voisin asua jonkun kivan kanssa [=Jussi tai Minna :D okei, muutki kelpaa!], josta voisin tehä hyvän kodin ja jonkun mukavan työn, jossa ei tartte liikaa stressata/opiskelupaikan jossa viihtysin. Voisko joku järkkää pliiiiiiis?

Tänään kirjotin kirjeen iltapäiväkerhon vanhemmille, eli etätöitä wuuhuu :D. Ja tänään Jussi soitti mulle ja surutteluks meni, kun kuuli miten se on kipee ;(. Koko inttiajan se on ollu jollakin tapaa kipee ja normaalissa elämässä se ei oo ikinä kipee! Homeessa koko laitos eikä tee hyvää mun pienelle allergiselle Jussille ;(.

bfobnfonabä Pitäs kirjottaa taas joku To Do-lista, että muistaisin kaikki asiat. Ehkä kirjotan huomenna. Nyt oon kuitenkin 600 kalorii miinuksella, joten pitäs syyä! Oikeesti 700 mutta eilen tuli 100 liikaa, joten tänään sitte 100 liian vähän! Sain tänään kaks vihreetä palloo ja kaks keltasta tähän mennessä, jeijeee!

Huominen ja sit onkin jo perjantai, jollon näen söpöläisjussisen <3. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Miksi et menisi Huopalahteen kouluun? Liian kaukana? Itse asun Suvelassa ja kouluni on Viikissä, joten koulumatkaa kertyy noin tunti per suunta. Kyllä mun mielestä opintojen eteen pitää vähän joustaa mukavuudesta.

    VastaaPoista
  2. Huopalahti on kans käyny mielessä ja oishan sekin ihan kätevässä paikkaa, mut ensisijaisesti haluisin pysyä Espoossa :D.

    Ois kyllä ihan eriasia, jos oikeesti haluisin kovasti jotakin opiskella, sillon voisin matkustella pidemminkin, mutta kun tää on nyt tämmöstä, että kai sitä pitäs opiskella, niin ei huvita sen takia matkusteluun käyttää montaa tuntia päivässä. Oon kans koko elämäni asunu pyllyssä, josta mulla on aina ollu se tunti suuntaan, ihan sama minne meen, kouluun, kaverille, kauppaan. Yritän siis järjestää tulevan elämäni niin, että sais vähän nauttia niistä max. puolentunnin koulumatkoista, kun semmosia ei oo ikinä ollu. Oi että, se ois kyllä mieletöntä luksusta! ;D

    Kiitos kommentista ja vinkistä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...