perjantaina, maaliskuuta 26, 2010

Viime lauantai

Lähes viikon takaa on kuvia, mutten muistanut maanantaina tarkalleen, että miten lauantaipäivän tekemiset meni, en jaksanu kirjottaa :D. Nyt muistan vielä hatarammin, joten taitaa tulla vaan kuvia! Tästä on tulossa kokonaan kuvablogi, jossa esittelen kaikki turhanpäiväset kuvat, joita tulee näpsittyä välillä :D. Huomenna ois kuvauspäivä taas [yksi kuva per tunti koko päivältä] saa nähä tuleeko kuvattua taaskaan.

Perjantaina mulla oli mukavaa nähä kaikkia kivoja ihmisiä ja illalla tulin KOTIN yöksi nukkumaan YKSIN, joka oli outoa.  Yleensä meen joko Jussille Jussin viekkuun nukkuu ja joskus harvemmin Jussi tulee tänne mun kanssa. Oli kuitenkin aika virkistävää herätä ihan omaa tahtia ja tehä kaikki aamutoimet yksin ja just silleen kun haluaa. Sain kanssa pitkästä aikaa dataa aamulla ja muutenkin vaan lorvii. Jussi sitten ilmotti jossain vaiheessa, että on tulossa tänne yökyläilee. Oli puhetta viikko sit että vois leipoo juustokakun päärynäviinille kaveriksi, joten kerroin Jussille et mitä  tuo kaupasta, että saadaan kakku aikaan.


Sain paljon lahjoja! Mm. tuon kukkasen, krysanteemin, jonka laitoin teemukiin :D. Lahjaksi tuli myös viking lotto-kuponki, jolla ei voitettu, vieläkään ;(. Päärynäviiniä, jota ei vieläkään juotu, suklaakonvehteja, jotka oli aika kamalia, sipsiä, kermaviiliä ja dippiä, joita ei syöty, sekä niitä kakkuaineksia, joiden joukosta löytyi 60 liivatelehtee :DD. Pyysin Jussilta kuutta ja se luuli et yhessä pussissa on yksi liivatelehti, voivoi. Nyt ainakin voi tehä kakkuja!

Kakku syntyi osaksi vähän lpnkalta ja heittäen, pohjasta tuli mm. liian rasvanen, vaikka suhteet pysy ohjeen kanssa samana, ihmeellistä. Tehdessä luulin että margariinia tuli jopa liian vähän.

Kakkua odotellessa pelattiin aliasta, jonka Anneli [siskon kaveri joka loisi meillä koko päivän!] voitti kirkkaasti, olin kyllä hyvä kakkonen. Koska miespuoliset ihmiset [Jussi ja Veikka=veli] ja Veeru [sisko] ei oikein pärjänny aliaksessa, laittoivat he pleikkarin pelikuntoon, joka on enemmän mieleen. Jussi luovutti tämänkin huvin aika äkkiä kun lumilautautailupeli oli hieman epärealistinen eikä pelaajaa saanut kaatumaan lähes millään ja temput onnistu liian helposti.

Karkkivärillä kisailuvisailujuomat, eli vesi ja maito muuttivat kivan siniseksi. Oltas haluttu laittaa juustokakku siniseksi, mutta Jussi sano yök, joten tyttöjen oli pakko laittaa sinisenhimo johonkin.

Pelasimme myös singstaria ja viimein Jussikin suostui laulemaan lempilaulujaan, eli No Woman No Cry, sekä Tutti Frutti :D.

Veljellä on ikää kymmenen vuotta ja se tykkää ruinaa Jussia pelaamaan KAIKKEA! Kerkis ne käydä habboilemassakin yhessä välissä ja runescape on aika tuttu asia.


Mun inttimies <3.


Jussin pelit ei näköjään onnannu eikä Veikan ilmeet. Joskus ruinasin Jussia ostaa lilan paidan, koska musta lila on kiva väri, mut Jussi sano et ei se nyt semmosia. Oltiin joku viikko kaks sitten Helsingissä shoppaamassa ja Jussi sano ihan ite yhestä paidasta, että: tämmöstä lilaa voisin pitääkin. Joten minä tietty hyppelehdin heti Jack&Jonesista ettimään sille samantyylisen lilana ja se osti sen! Tidiii, söpööö! Toi paita sopii hyvin Jussin lakkiin, jota se tykkää pitää.

Iskä oli näyttelemässä kasvatin kanssa jossakin kauempana ja äiti oli kattomassa äitiään kera siskojen ja viimein iskä tuli kotia ja toi meille tortilla-materiaalia ja alettiin laittaa ruokaa pöytään! Syöminkien jälkeen mentiin saunomaan Jussin kanssa, laitettiin jalkakylvyt ja kuorittiin toistemme selät <3. Aika tyttömäistä, mut kai Jussi kestää, että se paljastetaan. Ei miehillekään pahaa tee jalkakylvyt ja kuorintavoiteet, onneks Jussi on aika valveutunu mies. Saunan jälkeen päästiin maistelee kakkua joka oli naaaaamnaaaaaam <3. Kello oli niin paljon et päärynäviiniä ei jaksettu availla, ehkä joskus vielä!

Sunnuntaina sitten käytiin lenkittää koiria. Musta on ihaninta kattoa kun Jussi leikkii hauvojen kanssa <3. Pitäs useemminkin aika suoraan aamupalojen jälkeen lähtee lenkille, herää ja piristyy tosi mukavasti ulkoilmasta. Sitten Jussi jo lähtikin ja mä datasin lähes koko loppupäivän haaveillen ulkomaanmatkoista.

Lopuksi vielä pari kauniin edustavaa kuvaa itsestäni! Mallikansiokuvia, niinkun meilläpäin sanotaan.

Jussi sano lähtiessään et on parasta kun mulla on satoja ilmeitä. Äitiltä peritty kuminaama! Kaikki laittaa yleensä blogeihinsa itestään semmosia edustus pepsodent-kuvia, mutta mäpä en ees osaa hymyillä pepsodent-hymyy, joten täytyy keksii muuta! facebookissakin mulla on esillä varmaan karmeimmat kuvat joita musta saa :DD.En kyl nyt tiiä et mitähän hittoa :DD.

Tää nyt yrittää olla se mukamas kivakuva. Ja tähän on hyvä lopettaa! Tänään meen kirpparilla ystäväni Jennan kanssa, ei olla nähty aikoihin, eikä Jenna oo käyny montaakaan kertaa kirpparilla, joten täytyy opastaa se hamstraamisen saloihin! Viikonlopulle ei oo mitään lukkoonlyötyjä suunnitelmia, olisi kyllä tiedossa mun ja Jussin yhteisen ystävän Mirkan valmistujaispippalot, joissa varmaan käydään ja Jussilla oli toivomus poäästä liikuntasaliin voimistelee, joten kai me sekin toteutetaan ja ehkä se päärynäviini? Heippa hei ja hyvää viikonloppua!

PS. Ihanaa violettia väriä <3 Niin ja voi vitsit kun lakkasin kynsii ja kahesta tuli maailman söpöimmät! Otin kuvii mut nyt en kerkii lisää kun täytyy rientää töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...