lauantaina, maaliskuuta 06, 2010

Treffit

Aamulla ilostuin suuresti ihanasta auringosta! Kokeilinkin jopa kolme erilaista asukokonaisuutta, kaikki jotakin mekkojuttuja, sillä kesä ja mekot tulee! Päädyin sit kesäisimpään, eli kukkamekkoon, jonka oon joskus ostanu kirpparilta kolmella eurolla. Sitten mun aamutoimien syömisvaiheessa Jussi soitti olevansa kuumeessa, eli leffaa piti taas siirtää ;(. Surullinen hymiö siis Jussin sairaudelle. Jussi kans sano lepäävänsä tän päivän ja olin vähän että höh, pukeuduin nyt turhaan jos kukaan ei mua ees nää paitsi ne kerholaiset :D.
 <-- Taidetta mm. tosi likasen peilin, huonon sihdin ja auringonpaisteen avulla!

Olin just lähössä töihin kun äiti kurvas pihaan tuoden Veikan kotiin. Sain sit kyydin koululle ja vielä lounaankin! Vastaan tuli kanssa Arja, jonka tilalle tulin ja ostin häneltä ihanat helmet <3____________<3 Olin ottamassa niistä kuvaa, mutta kamerasta olikin akku finito! Arja siis ite näitä helmiä tehtailee ja niitä jo muutamat ennestään omistan. Nää uudet on kyl kaikista hienoimmat!

Työpäivä meni muksasti ja välipalalla oli rahkapiirakkaa ja jäätelöö - aika hulppeeta! Pihalla oleskeltiin kun aurinko paisto ja meinas sokasta lumen kanssa yhteistyöllä silmät. Lasten riehumisia se ei haitannu. Sain puhelun, joka tiedusteli mun iltamenemisiä ja että lähenkö treffeille. Ilahduin suuresti ja myönnyin. Työkaveri kyseli, että eikö se Jussi ookaan enää kuumeessa ja sanoin, että on se, tää on yks toinen :D. Siinä sitten mua vähän ihmeissään kateltiin.

Äiti nappas mut mukaan töistä ja käytiin kotona haukkaamassa syötävää ja suunnattiin kirpputorille, josta lähti mukaan yks nappimekkojuttu kolmella eurolla, pari elokuvaa ja mausteteline, eipä paljo muuta. Äiti sano et oli ollu niin stressiviikko, että käytiin ihan mäkkärissä syömässä! Tuplajuustoo, El Macoo, kananugetteja ja limua - ei sanonu kiloklubi hyvää! Kaks punasta ja kaks keltasta palluraa tältä päivältä!

Äiti pudotti mut Nestorin eteen ja törmäsinkin heti Elluun jolle annoin kaksi kynsilakkaa. Suuntasin tieni seuraavaksi häiritsemään kioskitäti Eetua ja odottelemaan deittiäni joka viimein saapui suloisena vaalenpunaisessa hupparissaan, jonka väitti olevan kuitenkin miestenmallia Jack&Jonesista. Jutskailimme ja käyskentelimme käsikädessä toiseen huoneeseen, jossa vallitsi romanttinen tunnelmavalaistus. Sohvatkin olivat sykkähdyttävän punaisia ja pehmeitä. Istuimme vierekkäin ja deittini totesi, ettei ole koskaan kokenut mitään näin romanttista! Lopulta tuli aika lähteä bussille ja pienen kenkäepisodin jälkeen pääsimme molemmat omiin busseihimme. Unohdin kiittää treffiseurasta, joten soitin vielä perään ja kiitin. Deittini totesi että pitäisi ottaa uusiksi mahdollisimman pian, joten taisin hurmata sen ;).

Unia ja ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. WOOT etkö seurustelekkaan? :o Vai mikä tää sun deittis oli? :DD

    VastaaPoista
  2. Seurustelen joo ja tää oli vähän tahalteen kirjotettu näin hämysesti, mutta tää deitti oli yks mun parhaista ystävistä, joka on poika ja joka vaan sattu ilmaisemaan halunsa tavata mut, sanoilla, että mennäänkö treffeille :DD.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...