sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

Testing

Katotaas mitä tästäkin tulee!
Joo siis eihän tässä ole mitään järkeä, mutta voihan sitä aina testata! Mulle sais kyl ehottomasti suositella jotakin kivaa videonmuokkausohjelmaa, koska picasa ei ehkä oo paras, enkä tosta moviemakeristakaan tiiä. Haluisin periaatteessa semmosen, joka ois suunniteltu gif-animaatioiden väsäämiseen. Osaan tietty googlaa itekin, mutta sais suositella! Tuon ylemmän 'videon' aiheena siis uusi mekko josta vilahtelee tarkkoja ja vähemmän tarkkoja kuvia kyseisestä kapistuksesta buutsien, laukun ja valkosen topin kera. Ainiin ja on sielä mustat leggaritkin, joita nyt en oikeesti asuun tunkis. Ostin söpösen mekkosen siis kirpparilta perjantaina seittemällä eurolla.

Tänään tai huomenna pistän kuva tunnissa-kuvat esille selityksineen, jeejee. Nyt oon pipi ;(. Sen verran paha olo kyllä nytkin, etten usko olevani vielä huomenna terve. Krisu taas kärsii vissiin ruokamyrkytyksestä... Semmosia se ainakin valitteli kotiin tullessa.

2 kommenttia:

  1. Hmm-hmm, Paint Shop Pron mukana tuli joskus vuonna nakki ja varis joku...Jasc Animation Shop tms., jolla pystyi tekemään juurikin noita gif-animaatioita. Oli aika helppokäyttöinen, mitä muistan sillä pari animaatiota tehneeni :D

    VastaaPoista
  2. thänks! kun ois kiva tehä semmosii pikkuanimaatioita jotka vaan pyörii ympyrää just vaikka jostakin kivoista vaatteista, tai jostakin, täytyypä googlee sitä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...