tiistaina, maaliskuuta 16, 2010

Hiutaleista

Eräänä päivänä töissä minulla oli kamera mukana. Otin ylläolevan kuvan, jonka värejä hieman sääsin. Jännä kuva! Inspiroiduin lumihiutaleista, niiden varjoista, jäljistä hangessa sekä auringosta ja peltomaisemista.


Vielä sama kuva seepiana.

Tänään lähin töistä käppäilee kotia ja päätin kokeilla hangen kantavuutta, koska kotiin on lyhyempi matka pellon yli kuin tietä pitkin. Hanki kantoi mukavasti ekan pellon yli ja niittyä ylös ja vielä saman nyytin mäkeä alaskin, jolloin aloin olla liian painava ja upposin joka kolmannella askeleella lantioon asti hankeen :D. Piti sitten kontata! Pari kertaa pysähdyin, koitin kävellä taas, upposin ja jatkoin konttaamista. Pakko myöntää et välillä pysähdyin ja nauroin :DD. Onneksi ei ollut mitään hame/mekko/legginssiviritelmiä tänään päällä, no okei, en ois ehkä semmosilla lähteny koko operaatioon, koska olihan se mahdollisuus aina olemassa, että jossakin vaiheessa alkaisi liikaa upottaa.

Hain myös opiskelee ihan normaalii toista-astetta amikseen ja hoidin vähän muitakin asioita, joten vähän vähemmän stressattavaa taas, jee! Täytyy vielä kertoa, että ihanaa elämää kun talossa sattuu olee kaks uroskoiraa ja kaks narttua. Voi sitä oopperan määrää kun jommalla kummalla tytsyllä on juoksu. Tää meiän vauvakoira, eli reilu vuoden vanha Pökäle kokee nyt ensimmäiset ihanat tytöt isona koirana ja voi että kun sydäntä oikein lämmittää herätä puoliseittemän aamulla kuuntelee sen serenaadeja. Kattelin kans ikkunasta vähän ennenkun lähin töihin ja näin kuinka tämä prinssi Pökäle istui meidän puuliiterin katolla... Hyvä tähystysmesta! Kiva kun lumikasat on niin isoja, että koira pääsee niiden kautta hyppimään katolle. Kerroin muulle perheelle hauskan tapahtuman ja iskä lähti heti lapioimaan kasoja pienemmiksi. Höh, siinä meni Pökäleen valtaistuin.

Lakkasin kans eilen pari söpöö kynttä, joten näytän ne nytten.
Tää on kivoin. Ekana keltasta lakkaa, jonka päälle kultahilelakkaa. Sit kärki vinosti mustaksi ja tuohon rajalle tommonen kiva hopee tarranauha. Vetelin viel päälle tommosta läpinäkyvää hilekakkaa.


Huonompi kuva, mutta nimettömällä ja keskisormella samat käsittelyt erilaisilla nauhoilla. Kokeilin vähän et mikä näyttää kivoimmalta. Kuvista ehkä näkee et oon vähän hullaantunu glitterkynsiin? Pakko saada jonkinasteista hilettä jokaiseen :D.Oli hauskaa tänään kun eskarilainen Matte kysy että miten mun kynnet on tehty :D. Kukaan muu ei ees huomaa että mulla on mitään väriä kynsissä, paitsi eskarilainen poika, joka vielä haluaa tietää miten ne tehdään :D. Tänään oli kyllä muutenkin kiva työpäivä.


Tässä vielä ihana kuva mun aamupala/lounaasta eräänä päivänä! Pähkinäsekotusta, paahdettua epäpaahtoleipää kera kalkkunaleikkeen ja juuston, marjajugurttia ja maitoa!

Heippppaaaaa! o/

ps. pitäs kirjottaa postaus viime lauantaista, mutten vaan saa aikaseksi! Ehkä joku päivä tungen tänne vaan kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...