lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Rumuutta :D

Kohta meen taas pelaileee! Eikös ole kaunis nainen? Myös kaunis lapsi sylissä joka näyttää hieman rölliltä. En oikein jaksa pelailla simssii ihan normaalisti kun oon sitä niiiiin monet vuodet jo hakannu, joten nykyään on pakko olla joku hauska juoni jonka mukaan pelaan. Esim. nyt tein tummaihosen, tummasilmäsen ja mustahiuksisen ruman naisen ja yritän jalostaa sukua eteenpäin niin, että jonkinmonen polven päästä jälkeläinen olisi vaaleaihoinen, sinisilmäinen ja vaaleahiuksinen, sekä vielä kaunis! :D. Eli piirteiden pitäisi tasoittua tässä ajanmittaan. Nyt kävi hyvä tuuri, sillä jo ensimmäisestä lapsesta tuli vaaleaihoinen! Mustat hiukset, tummat silmät ja mielenkiintoiset kasvonpiirteet ovat vielä haasteena. Tässä haasteessa en myöskään käytä huijauskoodeja.
Marjorien puolisoksi valikoitui Benjamin Lohela, jolle vähän muutiin hiustyyliä ja lisäsin partaa ja lasit! Ehkä vaaleahiuksinen isä jättää jotakin geenejä jälkeläisilleen.

Pariskunnalla on nyt talo, jossa on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, olohuone ja vessa ja tällä luultavasti pärjätään sillä Marjoriella on pelkona vauvan saaminen :DD. Ehkä kaksi lasta, Bettiina ja Bethan riittää.

Vastoinkäymisiä perheellä on ollut. Benjamin oli Pormestari, mutta joutui huonon päätöksen takia alenemaan Tuomariksi. Ei siinä vielä mitään sillä palkka pysyi tarpeeksi korkeana elättämään perhettä, mutta sitten Benjamin teki väärän päätöksen ja tuomitsi syyllisen syyttömäksi ja menetti työnsä! Onneksi Marjorie käy välillä töissä ja saa ihan hyvää palkkaa divaripelaajana ja Benjamin tuo hieman rahaa kotiin bloggarina! :D. Tällä hetkellä perheen säästökohteena on poreallas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...