perjantaina, maaliskuuta 26, 2010

Kynsiä!

Harmi ettei toisesta kivasta nimettömästä ole kunnon kuvaa ;(. Sen hopeinen tarra ja valkoinen glitterpinta tykkäs liikaa heijastaa valoa jokapuolelta.

Lamput kyllä vilkkui pään yllä tätä kuvaa ottessa.... Mutta siinä on ihan kivat valo&varjo-jutut, joten laitoin esille :D [pssst, tästä kuvasta ei nää kynsien koristelua!]


Tylsin, eli oikee peukku, jossa on vaan mustaa + glitteriä ja vaaleenpunanen raita. Kynsikin on kauheen lyhyt kun se vähän lohkes.


Oikee etusormi, muut sormet kyseisessä kädessä ei ookaan sitten kovin kuvauksellisia, paitsi se nimetön joka ei halunnu kuvaan! Pikkurillissä ja keskarissa vaan normi yks lakka, koristelu myöhemmin! Tossa etusormessa siis kolmee värii plus palloja, sen varmaan itekin näkee.

Peukkua ei tartte nähä, koska se meni vähän pilalle kun ei ollu kuivunu vielä kunnolla ;(. Oon liian malttamaton näitten tekemisessä ;(. Mutta toi etusormi! Rakastan sitä! Tän kuvan sävyn takia on vaikee huomata, mutta tuo kynnenpää on vähän oranssimmalla ja mattapintasemmalla lakalla kun tuo kynnen muu osa palloreunan alapuolella. Ja sydän <3. Vähän ystäväpäiväteemanen kynsi. Keskarissa sitten vähän glitterhässäkkää ja palloriviä.


Pikkurillistä ei ollu kivaa yksityiskuvaa, mutta eiks oo ihana? <3___________<3 Se on niinkun pääsisäiskynsi, noi pallurat esittää pajunkissoja ja pohja tietenkin pääsiäisen keltaoranssi. Nimettömässä kanssa tommonen ystävänpäiväteema. Nää mun kädet on aina vähän tämmöset katalogit, kun en ikinä oikein lakkaa montaa kynttä samaan aikaan ja sit niistä tulee fiiliksen mukaan ihan erilaisia kaikista :D. Ehkä joskus johkin juhliin vielä samannäköset!

Sit vielä kaksi kuvaa epäkynsistä.

Edelleenkin rakastan erityisen paljon mun peilin  reunuksia ja kortteja sen ympärillä <3.Siinä myäs kuva minusta, tarkoitus oli esitellä vähän rastoja, mutta tykkäsinkin tummentaa kuvaa niin, ettei koko takuista saa selvää!

Tein kirpparilla pari ihanaa löytöä ja uusia kynsilakkoja tuli taloon ja niistä ehkä joskus myöhemmin! Heiheeeeei!

4 kommenttia:

 1. Toi sydän-etusormi on ihana! Kiva myös tuo pääsiäiskynsi :)

  VastaaPoista
 2. kiittikiitti! Oon kyllä niin hurahtanu tähän hommaan :D

  VastaaPoista
 3. tuo sydänkynsi on kyllä tosi nätti.

  VastaaPoista
 4. kiitos ^^. Tänään pitäs lakkailla taas vähän uusia!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...