torstaina, maaliskuuta 04, 2010

Voi nyyh

Tiesin kyl ettei tommonen ikean kuultomaali oo ihan omiaan tommosen jo maalatun pinnan päälle, mut silti halusin yrittää. Pieleen meni! Valkosella kuultomaalilla saa ihan kivoja sävyjä jonkun toisen maalin päälle, mutta mustalla kuullolla valkoselle juttu ei enää ookaan niin kovin kaunis :D. Täytyy siis lähtee ostaa iha oikeita maaleja ja ottaa äiti tai iskä mukaan vähän avuksi valitsemaan!

Sitten pitäs kans syyä viel noin tuhat kaloria tänään. Eilen sain aikamoisella työllä kasaan tarvittavat noin 1900 kaloria! En tiiä pystynkö tänään samaan. On se kumma kun toiset koittaa pysyy jossakin tietyissä kaloreissa ettei vaan menis yli ja mulla tuottaa tuskaa saada kasaan tarpeeks :D.

Alan jo pikkuhiljaa tottua uuteen työpaikkaan ja siellä lapset on ihan mun lumoissa kun piirrän niille :D. Tänään pojat oli suruissaan kun sanoin että taidan nyt lopettaa tältäpäivältä, että käsi saa vähän lepoa :D. Viidakkoja ja rantoja sinne synty eläimistön kanssa ja ihana Siiri pitää mut kiireisenä keijukaisten kanssa :D.

Huomenna Jussssiiiii <3

2 kommenttia:

  1. Ei siun niin paljon ehkä tartte kaloreita syyä ;) Pärjää vähemälläkin kuhan jaksat puurtaa päivän :D

    VastaaPoista
  2. Tarvii koska kiloklubi sanoo niin :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...