tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

Maanantai


Tossa yllä taustamusaa, jonka tarkotus selviää alempana! :D

Tänään olis ollu kuvauspäivä, mutta päätin jo et teen hölkkälenkin töihin, jonne en sit ainakaan kameraa rahaa mukaan. Kuvasin aamulla pari kuvaa, mutta täiden jälkeen lähin äitin kaa kaupoille, joten enpäs ois saanu seuraavaa kuvaa kun vasta tunnilta 19, joten jätin kuvaamisen suosiolla väliin. Mutta koska mulla kuvia on, voin ihan yhtä hyvin laittaa niitä esille, en ookaan tainnu tänne vähään aikaan tunkee tylsii arkipäiviä kuvia, mutta nytpä tulee!

Alotin päiväni tietenkin heräämällä, jollon silmiin osuu ekana tämä kaunis maalauskokeilu-laatikko :D. Hylki toi pinta kivasti väriä, mutta näyttäähän toi ihan jännältä! Maalaan ton koko yöpöydän kyllä joskus vielä paremmalla maalilla. Äitin mielestä lopputulos on hieno - muiden mielestä ei.





Meillä koirat ei nuku sohvalla. Eikä sitä varten sohvalla oo tommosta vilttii. Ihan sovussa ne sisaruspuoliskot siinä lepäilee ja minä lepäilin myös telkkaria katsoen ja syöden. 
 














Tiina-serkku anto meiän äitille tämmösen ihanan kissamukin, koska äiti kerää kaikkee kissakrääsää ja vissiin oikeitakin kissoja... Pölläsin  sen ja tein siihen kaakaon kera kerman namnamnam.













Kaakao näyttää vähän mielenkiintoselta kun laitoin pinnalle kermaa enkä oo viel sekottanu :D Myöskin kaakaojauhe on tuosta alas laskeutunut omia vauhtejaan ja jättänyt pieniä saarekkeita. Söin kans kananuudelii, josta Pökäle lipas puolet kun silmä vältti, sekä appelsiinia, jota oon syöny melkeen joka päivä tässä viikon. Vitamiinia että jaksaa!







Glitterikynsiä aamulla.
















Tässä välissä lähin töihin! Sielä välipalalla tein taas sitä, minkä parhaiten edellisessä paikassa opin, eli voitelin leipiä lapsille! :D. Tuurasin myös yhtä opettajaa ja saatoin 3-4 luokkalaiset bussipysäkille ja valvoin vähän välkkää, jolla nämä samaiset lapsoset koitti kovasti mua lahjoo heille opettajaksi ja myös yhteen perheeseen lastenhoitajaksi koska: "Meil on paljon lapsia!" Kello neljästä 20 vaille viiteen oleskelin kaksin Oskari-pojan kanssa, joka tykkää olla omissa oloissaan, joten soittelin pianoo, pyyhin taulun ja laitoin paikkaa kuntoon. Pääsin sit lähtee ja juoksentelin kotia kohti, kunnes äiti soitteli et tuunko mukaan kaupoille jos se nappaa mut matkalta mukaan. Oli muuten aikamoinen tuuli! En meinannu päästä peltoaukealla eteenpäin :D. Mut ei silti kovin kylmä kun olin hyvin pukeutunu.

Ensiksi käytiin Kodin Ykkösessä ostamassa MUUMITYYNYLIINOJA, jotka oli tarjouksessa 6,95/kipale. Aika massaa tykätä muumikuoseista, mut minkäs sille voi kun ne on niin söpöjä <3. Sentäs marimekon kierrän kaukaa :D. [pieni selvennys: yleensä inhoan kaikkia massatykkäämiskohteita ja vaikka ensiksi tykkäisin kamalasti, saatan alkaa inhoomaan jos kaikki muut alkaa pitämään, outoa ja ehkä lapsellista, mutten voi sille mitään!]
Siltamuumi, siivousmuumi, yömuumi ja unimuumi tuli mukaan sekä tommonen lämpimillä punasen, oranssin ja vihreen sävyille ruudutettu pussilakanasetti, joka makso kympin. Verhoja ei löytyny vieläkään. Yhtä söpöä kissakangasta kyllä löyty, muttei sekään ollu tarpeeksi hyvä ;(. Siinä istu punasia ja oransseja kissoja, oisin halunnu vaan jompii kumpii.





Kodin Ykkösestä suunnattiin Tarjoustaloon ostamaan kissanruokaa. Törmäsin sielä 7€ maksaviin vähän kiilteleviin leggareihin, mutten sit uskaltanu ottaa matkaan jos alkaisinkin inhoo sitä kimalteluu. Oli myös lasten 170cm pitsileggarit 9,90€ mutten nyt niitäkään ottanu mukaan. Tyhmää et HM on halvempi ku Tarjoustalo :D. Tai siis ihan jees, mut eiks nimen Tarjoustalo pitäs kertoo et sielon aina hyviä tarjouksia ja kaikki halpaa? :D. Otin kans mukaan kaksi kautta Rimakauhua & Rakkautta-sarjaa kun kolmella eurolla sai, kaksi kynsilakkaa sekä Katamari-pelin neljällä eurolla pleikkakakkoselle ja siinä on kyllä ihmettelyä, hymyjä ja hauskuutta sekä varmaan parhaat musat :DD [mm. tuo ylimahtava musa, jonka tonne ylös linkkasin :D] Myös karkkia äiti osti.
 
 













Sisko halus välttämättä tunkea kyntensä tohon purkin kylkeen. Siis punasta Eveline-lakkaa ihan vaan nimen ja hinnan takia, [2,90€] sekä samanhintaista tummanlilaa glitterlakkaa. Punanen on kyllä niin tuoreen veren punaista ja tuoksuu siskon mukaan kirsikalle.




Pari kynttä sai vähän tummemman värityksen.










Sisko ja sen uus huppari, jota minä jouduin eilen kaupassa kokeilemaan, koska sovituskopit oli täynnä eikä se jaksanu odottaa, eikä viittiny olla liikkeessä näytillä T-PAITA päällä. Noh, ongelmansa kullakin. Tossa on hauska kaulussysteemi ja kivat tommoset letit hihoissa. Kaulassa siskolla on meidän tädin tekemä nappikoru, jota oon käyttäny aika paljon. Toivottavasti se ei nyt tota pölli kokonaan, sillä mitä Veeru joskus lainaa, sitä harvoin takasin saa :D. Niinkun vaatteista ja asusteista kun puhutaan. Se kans kuuntelee mun podii tossa kuvassa ja innostu sekotusominaisuudesta jonka sille kerroin. Eli toi on niitä podei, joista saa vaihettii biisii ravistamalla. Jihuu.
Tommosen paidan ostin samalta reissulta josta tuli toi hupparikin mukaan. 9€ makso huppari ja 5€ tää paita. Kivaa matskuu ja kivat kuvat, vaikka ensiks ajattelin, etten mä tommosta pusuttelupaitaa kyl ees pitäis.








Tässä vielä söpö Munski!
















Täälä mun huoneessa on likasta, joten mun pitäs siivoo. Sain toisen matonkin raahattua just alas pestäväksi, joten ois vähän lattiatilaa vapaana luuttuumiseen :D. Jos huomenna vaikka heräisin ysin jälkeen ja siivoisin ennen töihin lähtöö? Ois kyl kiva homma, koska kyllästyttää vähän kävellä täällä kaikkien hiekkojen ja murujen keskellä. Oon toivoton. Huomenna soitan kans aamulla ratsastustuntia, toivottavasti niillä on aikoja!

Kauniita unia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...