torstaina, joulukuuta 10, 2009

Onpas blogipäivä!


Sonataa, koska tutustuin muutama viikko sitten uusimpaan albumiin ja sitä äsken kuuntelin.

Ihan outoa, yleensä mulla on tuolla listoilla ainakin kahdeksan uutta blogikirjoitusta seuraamistani blogeista, jotka haluan lukea ja nyt oli vaivaiset kaksi! Onko kaikilla torstaisin kauheet herkkushoppailut Muodin Huipulle-sarjan kattomista varten, ettei kerkiä edes blogia kirjottaa? :D. Toisaalta poistin kyllä lukulistaltani muutamat blogit, jotka ei oikeesti niin kiinnostaneetkaan, että ehkä alan nyt nähä sen seuraukset!

Tänään en viihtynyt töissä ja puntaroin vaihtoehtoja lähteä bussilla kotiin aikaisemmin mäkkärin kautta, koska huonona päivänä tarvitsee joko rasvaista ruokaa tai suklaata, taikka sitten olla tunti enemmän töissä ja mennä työkaverin kyydillä kotia. Noh, valitsin jälkimmäisen, eli mäkkärit jäi, onneksi on sentään fazerin sinistä ja simpukkakonvehteja kaapissa! [Huomio mahdollinen blondi lukija joka asut viereisessä huoneessa, niitä saa kunhan kysyy ensin luvan!] Kukaan ei tästä talosta oo vissiin lähössä kauppaankaan nyt illalla, vaikka juusto onkin loppu, joten en saa hamuamiani Muodin Huipulle-herkkuja :D. Kaks dippipussia ois kaapissa, eli sipsit ja kermaviili vois olla aika namnam.

Ilouutinen, dataan yläkerrassa omassa huoneessa kera monien aforismikirjojen, eli elämänohjetta tiedossa!

"Jos jätämme sadonkorjuun tuonnemmaksi, hedelmät mätänevät. Mutta jos siirrämme ongelmien ratkaisua, ne kasvavat kasvamistaan." Paulo Coelho.

Pakko kyllä kertoo tähän kans toinen liittyen edelliseen: "Mikään ongelma ei ole niin iso ettei sitä voisi juosta karkuun." :D Siitä voi sitten valita omansa.

Tämä Coelhon miete oli tommosesta kirjasesta, jonka sain Jussilta synttärilahjaksi ja siinä on tämän linkittämäni kuvan tyylinen kuvitus, josta pidän paljon <3. Toka miete tuli viimeksi silmiin jostakin facebookin sovelluksesta, en siis tiedä että kenen alunperin on!
Tän päivän kiva asia saa nyt olla se, kun tulee Muodin Huipulle jeejeee! Heippa!

PS. en voi mitään sille että tää video on aina vaan mahtava :D.PPS. Bongasin kivan kilpailun selattuani blogeja taas aivan liian kauan ;(. Toivottavasti mahollisimman moni osallistuu, koska haluun nähä parhaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...