tiistaina, joulukuuta 29, 2009

Luksuslomailua

Mun lomasta luksusta tekee se, että vietin kaksi vuorokautta putkeen Jussin kanssa! Kohta lähen riparille, enkä kerkiä viettää aikaa Jussin kanssa paljoo ennenkun musta tulee sotaleski ;(. Onneksi tästä inttihommasta on ees jotakin iloa, sillä saan värjää Jussin kauniit vaaleat enkelinkiharat minkäväriseksi ikinä haluan ja sen jälkeen leikata ne ;D. Tämmöstä juttua kalenterissa luultavasti uudenvuodenaattona.
Sunnuntaina käytiin Minnan kanssa luistelureissulla, sovittiin että nähään kello kolme sentissä jossa ite olinkin paikalla lähes oikeeseen aikaan. Minna sit soitteli, että luistimet on kadonnu, että se tulee myöhässä ja sillä välin kerkesin käydä ettimässä meille luistelukenttää joka ois aurattu :D. Täällä on satanu nyt lunta niin runsaasti, ettei tietkään pysy aurattuna kovin kauaa, ees tuolla 'keskustassa'. Kävin ensin meiän entisen lukion kentällä, jossa upposin polvia myöten hankeen, joten ei ehkä paras luistelupaikka. Käppäilin seuraavalle kentälle, jossa oli hyvä ja aurattu jää, sekä vielä valotkin jos menis myöhäseksi, joten ilmotin Minnalle asiasta. Näin sorsia Espoonjoessa ja lähin Minnaa odotellessa hakemaan niille leipää lähikaupasta, 75senttiä ruispalapussi alelaarista! Kelpas kyllä sorsille!
Minna sit tuli paikalle ja lähettiin hakee meiltä luistimia ja suunnattiin Pakankylän koululle luistelee, joka on pieni kyläkoulu, jossa isäni kävi ala-asteen, hänen sisaruksensa sekä minä ja mun sisarukset. Luistelu on kyllä ihanaaa ja pitäs jaksaa lähtee kentille ja järville aina kun vaan on mahollisuus niin kauan kun pakkaset pitää kentät jäässä.
Huomasin shoppailujen jälkeen Jussilla, että ostin aika vaaleita vaatteita, että semmonen kausi nytte! Ehkä vähän huono, että mun vaatemaku menee kausittain, esimerkiksi ennen tätä vaaleeta kautta ostelin aika kirkkaita värisävyjä ja sitä ennen tummia. Joskus taas tähtäimessä oli kuviolliset kuosit ja joskus raidat jotka kyllä meni aika pahasti yli sietokyvyn, koska käytin niitä liikaaaa! Harmi että ovat taas tekemässä tuloaan kauppoihin, koska en halua niitä enää! ;D.

Tänään kun tulin kotiin, näin ihania, söpösiä juttuja, joilla leikin pienenä <3
PIKKARAISIA!

Huomenna luvassa ratsastusta ja tyttöjä!

1 kommentti:

  1. Haha, meiltäkin löytyi ennen noita pieniä elukoita ;---)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...