torstaina, joulukuuta 24, 2009

Ihanaa Joulua kaikille!

Toivottaa myös Ebony! :D

Tiistaina oli vika työpäivä ennen lomaa ja se alkoikin muutamaa tuntia tavallista aikaisemmin, meinasin kuolla aamuherätykseen :D. Onneksi oleskeltiin pihalla, sillä alle kymmenen asteen pakkanen ja aurinko oli satumaisen kaunis yhdistelmä puistossa kauniin kartanon vierellä, harmi ettei kameraa tullut mukaan ja kännykkäkin oli sisällä. Töistä lähin siinä puol kolmen maissa ja suuntasin läpi puiston viemään Jontulle ja sen perheelle pientä joulupakettia. Niillä oli kotona niin ihanan jouluisen näköistä ja muutenkin niiin tunnelmallisen lämpöistä, että voisin muuttaa sinne ^^. Ja jos siellä asuisin niin kuvaisin varmaan joka kolkan ja kirjottelisin tänne kotini-postauksia joka viikko! Mulle tarjoiltiin kans chilikaakaota, joka oli aivan ihanaa, vaikka puolet kerkesikin prosessissa kuohua pitkin helloja. Jonttu sano, että se on vaan se salaisuus, miks kaakaosta tulee niin hyvää, pitää antaa sen kiehuu yli :D. Jonttu kans oli kiltti ja heitti mut Espoonkeskustaan, jossa sain uuden matkakortin hävinneen tilalle tosi nopsaan! Eikä uus kortti nykyään maksa kuin viisi euroa ja vanhojen arvojen ja kausien takaslataaminen kuus euroa, että kyllä nykyään kelpaa kortteja kadottaa! Ennen maksoi yhdeksän euroa kortti ja kympin juttujen takaslataaminen. Sit tulikin jo kiire kotiin, josta piti hakee Jussin lahja ja Jussin äidin kynttiläpaketti, sekä vaatetta yöpymistä varten, sillä oltiin Jussin kaa menossa kattoo Avatarii yheksän näytökseen, jonka jälkeen mulla ei enää ollu mahiksii mennä kotiin ja sitäpaitsi Jussin vieressä on paljon kivempi nukkuakin <3. Soittelin äitille ja saatiin aikaan diili et se tuo mulle vaatetta ja Jussin lahjan suoraan Jussille samalla kun menevät isin kaa kauppaan.

Lähettiin leffailee, ostettiin syöminkei ja täytyy sanoo, että mä pidin Avatarista! Aluksi lasit rasitti painollaan nenää ja 3D silmää, mutta molempiin tottui. Äänet oli välillä mulle liian kovalla ja juonen kirjoittajat tuntuivat välillä unohtaneen mitä olivatkaan kirjoittaneet vähän aikaa sitten. Tarina oli yksinkertainen ja monesti tehty ja melkeen kolme tuntia kyllä myös tuntui melkeen kolmelta tunnilta, sillä muutamaan kertaan jo mietin että ollaanhan tässä jo muutama tunti istuttu. Maailma oli ehkä turhan simppeli ja hahmot olisivat kaivanneet syvyyttä. Mutta tuohan on vain k13, eli suositeltavaa katseltavaa myös pienemmille, joten ehkä disneymäiset hahmot on ihan sallittuja, ite olisin kuitenkin kaivannut enemmän. Surullista oli kun päänaishahmo menetti sodassa ensiksi ihanan linturatsunsa ja sen jälkeen vielä ison kissapedonkin ;(. Ja surullisinta oli nähdä muurahaiskarhuhevosratsu joka juoksi keho tulessa karkuun ;((. Itketti ihan. Noh, millon mä en itkis kun nään vähänkin viatonta eläintä muistuttavan hahmon hädässä. Söpöintä oli ehkä Jaken silmät navina ja muurahaiskarhuhevonen syömässä <3. Ärsyttävintä taas se pääpahis, joka oli ihan liian yksulotteinen disneypahis. Oikein kolme arpeeki naamassa ihan kun kaikilla Scareilla ja muilla pahishailla :D. Muttajoo, kaikinpuolin tykkäsin kyllä, olihan se näyttävä :D.

Jaken silmät! :D.

Tänään tulin kotia siinä kolmen jälkeen ja pääsin heti reiluksi tunniksi kantamaan saunatarvikkeita autotalliin, koska teltta jossa tarvikkeet oli turvassa, romahti kun lumi alkoi olemaan painavampaa :D. Niitä kanneskeltiin ja koirien kanssa touhuttiin.

Pökäle.
Tää päivä on kulunu lähinnä jouluvalmisteluissa, jotka taas vaihteeks teen aika viimetipassa.

Äitin ehotuksesta rupesin harrastaa tämmöstä ekokierrätyspakkausta, eli rupesin maalaamaan vesiväreillä sanomalehtiä käärepaperiksi lahjoille. Myöhemmin kyllä huomasin ettei juttu ottanut tuulta siipiensä alle, kun pakatessa väri ropisi jauheena irti sotkien joka paikan. Monta tuntia myöhemmin on käsissä vieläkin vihreää. Tyydyin siis lahjapaperiin.

Väsäsin äidin levyyn kantta ja askartelin vähän muutakin. Sitä ennen piti siivota pöytä, jotta mahtuu edes jotain tekemään!

Pipareita ja pakkaamista.

Ja tähän loppui joulutunnelmat! En kyllä jaksa aamulla herätä kattomaan Joulupukin kuumaalinjaa ja nukun varmaan lumiukonkin yli :(. Huomiseksi on luvattu aurinkoista ja kivaa ilmaa, joten ehkä ulkoilulenkki koko perheen voimin ois mukava ennen joulusaunaa, tietenkin kera kameroiden!

Viettäkää ihanaa joulua ja toivottavasti joulufiilikset on katossa, sillä mulle semmosta ei oo vielä päässy tulemaan :D.

4 kommenttia:

 1. Jokunen joulu sitten paketoin lahjat ihan vaan sanomalehdillä ja jollain naruilla. Tuli tyylikkäitä, ainakin omasta mielestä siis. Esim. sarjakuvasivuista saa hauskoja.

  VastaaPoista
 2. Mä kans aattelin ensiks et vois käyttää ihan pelkkää sanomalehtee, mut halusinkin jotain värikkäämpää! Mietin et näyttäis kyllä tosi siistiltä semmoset paketit, jotka ois paketoitu semmosilla sivuilla joissa ois pelkkää tekstiä. Täytyy vissiin alkaa pistää ens vuotta varten semmosia sivuja talteen :D.

  VastaaPoista
 3. Hmmmm... pitääköhän ottaa parit japanilaiset sanomalehdet mukaan Suomeen lentokoneesta kaikenmaailma askartelujuttuja varten. :D

  VastaaPoista
 4. Voi ei, niistä tulis varmaan ihan mahtavia paketteja! Että ota ihmeessä :D.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...