keskiviikkona, joulukuuta 09, 2009

Luukku kahdeksan!Tänään töissä sain iloisen viestin, jossa Jussi kertoi saavansa auton käyttöön ja tulee hakee mut töistä, jiii! Suuntasimme Omenaan vähän shopittamaanm lähinnä mulle talvitakkia, mutta mikään ei oikein kelvannut yhdessä nettikaupassa nähdyn takin jälkeen. Pakko kai se on tilata, vaikka tukku onkin tukkusääntöineen :D. Mukaan kuitenkin lähti musta pipo Indiskasta viidellä eurolla, viimein, sillä rastojen kanssa on vaikea löytää sopivaa pipoa joka oikeasti myös kestää päässä! HMstä otin yhdet harmahtavanruskeet"pitsi"sukkahousut seittemällä eurolla, jollaiset mulla on jo viininpunaisina ja oon hyviksi todennut. En myöskään voi suhtkoht laihana ja lyhyenä ihmisenä vastustaa lastenosastoa, josta lähti vitosella mukaan valkoinen paitamekkotunika, jossa on edessä muutamat napit ja helmassa punertavaa kukkaprinttiä. Onlysta nappasin mukaan reilun neljän euron pitkähelmasen ja pitkähihasen vihertävän paidan ja kahellatoista eurolla mustaharmaat legginssit. Mulla oli tänään kiva asukin, mutta kamerasta oli akku loppu, enkä sit muistanu kotiin tultua laittaa sitä latautumaan. En ois kyllä jaksanu niillä vaatteilla kotona hengatakaan niin kauan et akku ois latautunu :D. Ehkä siis sama asu joskus uusiksi ja kuvakin!

Toi oli kyllä eka kerta vaatekaupoissa ehkä kolmeen kuukauteen oikeesti ja täytyy sanoo, että taitaa ne niitit olla vähän muodissa. Joka paikkaan niitä tungetaan! Mutta mikäs siinä, tykkäsin niistä ennenkun aloin nähä kaikilla. Ärsyttävää kun jostain kivasta tulee massaa ;(. Kuten raidoista aikoinaan! Rakastin raitoja ja kerran yhdellä rippileirillä mulla oli mukana 12 vaatekappaletta joissa oli raitoja. Nykyään en melkeen voi ees sietää raitavaatteita ainakaan itelläni.

Mulla on muuten uus harrastus jonka nimi on kissanpissan paikantaminen! Menee kyllä joka päivä melkeen tunti käydä huone läpi, että onko joku käyny sinne pissimässä. Voisin kertoo että TOSI ärsyttävää ja myös yksi syy haluun muuttaa omilleni. Jos joku tietää et miten saada kaks vähän reilun vuoden ikästä tyttökissaa sisäsiisteiksi, joita ei saa kiinni rysänpäältä, niin oisin ilonen! Ja kans jos jollakin ois vinkkejä, että miten saada ovi lukkoon ilman oikeeta lukkoa, niin auttakaa ihmeessä! Meni tänään pesuun kuus laukkua, jes!

Äsken kans käytin ihan hyvän aikaa Avon-juttujen kanssa ja vinkvink, huomenna laitan tilauksen joten tervemenoo viel selaa kuvastoo! Nyt kello on hirveesti enkä viittis enää pelaa tai kattoo telkkaria :(.

Oon huono pitää lupauksia, koska en jaksa nytkään lähtee hakee aforismioppaita yläkerrasta ja kuittaan ne vaan tylysti youtubevideoilla! Loppuun aivan ihana biisi, vaikka se olisi kai kannattanut laittaa alkuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...