torstaina, joulukuuta 17, 2009

Alan olla taas oma itseni!

Kaheksan viikkoa sitten sairastuin sikaflunssaan ja sen myötä keuhkokuumeeseen ja sairastelin kaksi viikkoa kotona. Taudin aikana meni mm. unirytmi pyllylleen, koska nukuin päivällä, eikä enää nukuttanu yöllä, nukuin yöllä ja päivällä, enkä seeuraavana vuorokautena oikeastaan yhtään. Tuli kolme viikkoo kestänyt näköhäiriöjuttu, joka aiheutti kamalia päänsärkyjä. Menkat hävis ja maito ei maistunut plus että olin aivan poikki kilometrin rauhallisesta kävelystä vielä pitkään töihin paluunkin jälkeen. Kunto palaili kaks viikkoa sitten, silmät korjaantu samoihin aikoihin ja tällä viikolla huomasin että kynnet alko lohkeilee paljon helpommin kun ikinä ennen, johtuu varmaan siitä, etten oo jounu maitoa lähes yhtään kahteen kuukauteen? Pakotin itteni juomaan maitoo, jonka päälle oli pakko vetästä lasillinen vettä, koska jotenkin maistu pahalta ja oli ällöttävää. Mutta eilen se taas maistu erittäin hyvältä! Jeee! Nyt oon kans jo viikon menny melkeen joka yö nukkuu ennen kahta ja joskus jopa kahentoista maissa! Ja mikä ihaninta, menkatkin suvaitsivat palata elämääni... voi tätä onnen päivää. Alan siis olla aikalailla terve ja nukkumisen takia pystyn ja jaksan taas dataa ennen töihin lähtöö :D. Eli Suomeksi sanottuna, suurempi todennäköisyys myöhästyä bussista.

Unohdin laittaa kameran akun latautumaan, kun piti ottaa se tänään mukaan pikkujouluihin. Pitäisi muistaa pakata mukaan Arkki-kirjasarjan neljäs osa, koska Allu tulee sen multa hakemaan töistä lainaan. Näin unta jossa I kissed a girl and I liked it. Oon kyl unissa ennenkin pussaillu tyttöjä. Ja tän päivän iloisuusasia on MUODIN HUIPULLE FINAALI! Jeijeee, haluun nähä ne mallistot. Ja huomenna tittidiii nään Jussin ja viikonloppuna toivottavasti luistelemaan, ellei tuu liian isot pakkasnumerot ;(.

"Aina kun haluat saavuttaa jotain, pidä silmäsi auki, keskity ja tiedä tarkalleen mitä haluat. Kukaan ei pääse tavoitteeseensa suljetuin silmin." Paulo Coelho

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...