sunnuntaina, joulukuuta 13, 2009

Joonal on synttärit tänäääään! Jeijee onnea! Vaikka joutuukin töissä riutuu yheksän tuntia ;(.


Tänään oli ihanaista ratsastella, koska luntakin oli maassa ja sitä sateli pikkuisen hevostenkin päälle. Oli niin söpöä ja tunnelmallista! Tällä kertaa matkassa oli siis mun lisäksi äiti ja nuorempi pikkusisko Veeru. Äiti ratsasti Teistalla, jolla ite menin viimeksi ja ite sain Kurren, jolla Ellu meni viimeksi. Veerulla taas oli rauhaisa Surre, jonka Allu sai ratsukseen viime kerralla. Äiti meni opettajanaisen perässä Teistalla, sitten veeru Surrella ja minä vikana, taas :D.  En ihmettele nyt enää, miksi Eetun Maunan ja Ellun Kurren välissä oli viimeksi niin paljon tilaa, koska huomasin että Kurren käynti on aika laiskaa :D. Ainakun opettaja sanoi, että nyt mennään vähän kovempaa, sain köpöteltyä nopsempaa kiinni Surren pyllyyn ja matka stoppas siihen, koska äiti ei oikein saanu Teistaa liikkeelle, eikä Surrekaan päässyt nopsempaa kun Teistan pylly oli tiellä :D. Päästin kans köpöttelee ihan metsäpoluille ja hypättiin ojan yli, joka oli jännää! Laukkaamaankin päästiin, jopa äiti ja Veeru! Ihanan rentouttavaa oli ja äiti kehu kuinka teki niin hyvää selälle. Varasin kans uuden ratsastusreissun Minnan kanssa tossa kuun lopussa! Että mulla onkin kaks kertaa nyt tiedossa viel tässä kuussa, oon aika ratsastaja! Musta ois tosi ihanaa sekin, jos vois käydä jossakin tallilla vaan hoitaa hevosia, on niin kivaa niitä harjailla ja laittaa kuntoon ^^. Et jos joku kaipaa apuu niin ottakaa yhteyttä!
 

Tajusin äskö et alkaa taas pimenee ja halusin käydä ikuistaa tämän vähän lumen mitä on taas tullu! Tuossa siis kaksi kuvaa jo ollut esillä. Tänään ois viel luvassa singtaria! syömistä ja pelaamista, eli täydellinen sunnuntai!


Nuppu <3


Tommonen jälkiruoka-astia, jossa on siemeniä ja niihin tungettu pystyyn tuohukset, meil on kyl syys-talvikaudella lähes aina kynttilöitä palamassa, luo kivaa tunnelmaa ^^.

Tässä vielä eilinen asu, jossa viihdyin erittäin hyvin! Harmi et kuvat on aina niin huonoja! Mutta oli tommonen valkonen mekkotunikapaitulimikälie, jossa on kivoja punasensävysiä kukkasia helmassa ja neppareita ylhäällä. Tämän kivan jutun ostin HM;n lasten osastolta. Tykkään siel kaivaa 170-kokosia tpaitoja ja muitakin paitoja, kuten myös Seppälän lastenpuolelta. Päällä siinä oli tommonen ruskee neule kahella eurolla kirpparilta ja alla HMn pitsisukkikset, joiden alla Piecesin harmaanmustat leggarit. Sit oli vielä ruskeet säärystimet, jotka näkyy aika huonosti, sekä tommonen euron helminauha, joka on tehty siemenistä. Tohon kuulu viel punaset vagabondin kengät ja musta pipo, ruskee kaulaliina, vihree takki ja ruskee laukku, koska kuljeskelin aikalailla koko ulkovaatetuksessani siellä messuilla.
Hei, voisko joku kertoa, että kuin todennäköstä on, että ulkomailtatilattu vaatepaketti jää tulliin kiinni? Sain vähän infoo, että jos koko paketin hinta rahtikuluineen on alle 45e, paketti ei jää tulliin, mutta uskon et esim. aika tosi monet muotibloggarit esim. tilailee paljon kalliimpiakin paketteja ja aika monet muutkin, joten miten paljon tullimaksuja sitten tulee, jos tämmönen epäonni käy ja paketti tulliin jää? Mulla nimittäin ois kaks kauppaa ulkomailla joista haluaisin tilata tavaraa, mutten haluaisi maksaa tullimaksuja ja paketeille tulisi hintaa varmaan yli sen 45e. Eli, pitääkö vaan ottaa riski et paketille tuleekin hintaa enemmän kun on aluksi kuvitellut?

Sit mun päässä on myös kehittynyt tämmösissä blogi-haasteideoita. Täytyy kattoo et jaksanko jalostaa ideani loppuun asti ja lähtisikö kukaan semmoiseen edes mukaan, jos haastetta kävis tipauttelee muutamille lempparibloggaajille.

Mutta, hyvää loppusunnuntaita ja kuvat saa nyt toimia kaikkien elämänohjeiden sun muiden sijasta inspiraationa :D.

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäisin haasteista, muttei mulle kukaan niitä anna :(

    VastaaPoista
  2. No sit mun täytyy ehdottomasti pistää yks haaste pystyyn ja ojentaa se sulle!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...