sunnuntaina, joulukuuta 20, 2009

Luuuuntaaaaa!

Mun otsikoissa on lähes aina huutomerkki, mut ne on kivoi! Kertoo millon oon innoissani asioista :D. Mut siis apua ihanaa mikä lumimyrsky tänään on ollu ja on vieläkin! Käytiin kaupoilla ja auton päällä oli lähes 20cm lunta kun tultiin takasin parkkikselle, eikä oltu kaupassa sisällä varmaan tuntiakaan! En malta oottaa huomista ja lumikinoksia jotka tovottavasti odottaa matkalla töihin! Huomenna kanssa pitäs viiä Terolle Avon-toimitus ja se lupas tulla hakee mut töistä, kivaa kun on noit poitsui jotka on innoissaan ajelemassa autoillaan, vaikka periaatteessa nyt tommosta ns. turhaa ajelua vastuntanki, on se ihan luksusta välillä :D.

Eilen ja tänään on kans unelmoitu kahvilajutuista ja pakko kertoo perjantailta yks hauska juttu! Perjantaina jouduin menee töihin ihan rahalla maksaen ja järkytyin kun nykyään pitää maksaa 2,5e että pääsee yhen matkan kulkee Espoon sisällä, ihan pyllyä! Meinasin kans myöhästyä bussista, unohin miljoona-asiaa ja meinasin kuolla pakkaseen. Sit kuitenkin nousin bussiin numero 27, jossa oli hauska kuski, joka tervehtii aina ja on muutenkin kauheen ystävällinen ja mukava. Katoin sitte kelloa ja hämmästyin suuresti :D. Siellä nimittäin oli digitaalikellon minuuttien kohalla lappu, jossa luki "JA RISAT". Kyllä nauratti! Bussissa oli kans lappuja, joissa luki että linja-autossa saa hymyillä :D. Aivan mahtavaa! Nämä asiat plus tämä hauska kuski kyllä pelastivat päivän, vaikka lippu maksoikin enemmän kun osasin olettaa. Tommonen ja risat kello pitää sit kans saaha kahvilaan!

Tiistaina ois kiva koittaa jos pääsis luistelee, koska tänään lumimyrskyn ja muun häslingin takia siitä ei tullut mitään. Sit ois kans illalla Avatar-näytös, joka aiottiin käydä kattoo Jussin kanssa, kun sain esimieheltä leffaliputkin joululahjaksi! Onneks sain tänään joululahjat kasaan, ei tartte niitä enää stressata, paitsi paketointi ja muutama itetehtäväjuttu niihin lisäksi.

Että semmosta, nyt Mallimaailman Huipulle ja muuta teeveetä, sit kaks päivää töitä ja lomailua vissiin noin viikko jonka jälkeen riparia. Oisin kyl oikeesti kaivannu vähän enemmän lomaa, mut ens kerralla sitten!

Heippa!

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...